עבור לתוכן

כבל TVOUT ארוך,כמה עולה?

Featured Replies

פורסם

יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב...

עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב.

יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה?

תודה.

פורסם

חנות שמוכרת ציוד וידאו או בחנות מחשבים...

יעלה בערך 50... אבל זה גם תלוי באיכות הכבל

פורסם
  • מחבר

יש חברות\תגי איכות לזה?? איפה זה מצוין שאני ידע מה שאני קונה,ולא יקנה "חתול - בשק"..????

פורסם

יש חברות ותגי איכות

יש כבלים מצופים בזהב 24 קראט מאד עבים ואיכותיים שיכולים לעלות 200 שקל ל-2 מטר של s-video

מותג מוכר בארץ זה חברת vivanco (או איך שלא כותבים את זה) יש להם ברמה העקרונית 3 רמות של איכות והמחיר בהתאמם.

בתכלס לא תרגיש שום הבדל בין כבל כזה של 200 שקל לכבל של 40 שקל לא מצופה ולא כלום

בכל מקרה אם יש לך טלויזיה של 40 אינץ היא תגיע עם כניסה של s-video לכן מומלץ לך לקנות כבל s-video to s-video של איזה 2 מטר בשביל וידאו וכבל stero mini jack to 2 rca בשביל קול

סה"כ לא צריך לכלות לך יותר מ-100 שקל

אתר החברה

http://www.vivanco.com/cms/com/frameset.html?mv_session_id=T5HLgyeZ&mv_pc=61&template=detail_text&page=Produkte_Vivanco_Einstieg&frameset=true&menu=2

שים לב שיש לך שם high end שזה הכבלים הכי איכותיים שיש. כבל RCA של 4 מטר עולה 500 שקל!

פורסם

דוקא בטלויזיה איכותית יש סיכוי להרגיש את ההבדל...

אבל זה ענין של "טעם" וההבחנה שלך בדברים כאלה

פורסם

אני עובד עם כבל s-video 2 מטר זול שקיבלתי בזמנו עם ה-Asus V6800 GeForce 256 DDR (לפני משהו כמו 3-4 שנים). לא מצופה לא עבה ובתכלס מאד פשוט ולא רואים שום הבדל לעומת כבל RCA מאד איכותי מצופה זהב והכל שיש לי מהמצלמת וידאו

לדעתי סתם ביזבוז של כסף

אפשר להשקיע קצת בכבל עבה ומצופה זהב (דרך אגב הציפוי זהב זה בגלל שזהב מוליך טוב ולא מתחמצן/מחליד) אבל לא צריך 24 קראט עבה ויקר.

כבל של 40 שקל יעשה את העבודה

דרך אגב לפי מה שאני מבין הבן אדם רוצה LG/Toshiba 43 אינץ מקרן אחורי שגם ככה לא כל כך איכותי לעומת טלויזיה רגילה.

דרך אגב אני ממליץ מאד על ה-Toshiba בגלל שה-LG משתקף בטירוף וזה מציק רצח.

פורסם

אומנם לא קשור ממש לנושא אבל זהב כן מתחמצן. זה לוקח לו אומנם עשרות שנים והוא צריך להיות בלחות מתמדת (כמו מים או משהו) אבל בסוף זה קורה.

פורסם

כבלים של RCA הרבה יותר זולים, אך גם האיכות נחשבת לפחותה מהS-video. לפני כשנה קניתי 20 מטר של חוט פשוט בכ50 ש"ח והאיכות לא רעה, אפילו העז להגיד טובה

פורסם

20 מטר?? איך זה שהאות לא נחלש?

פורסם

זה לא כזה קריטי

אין מצב שתרגיש בהבדל בין כבל קצר/ארוך איכותי/לא איכותי בלי ממש ממש להתעמק בזה

רק בטלויזיות ממש יקרות ואיכותיות יכול להיות הבדל וגם שם לא גדול במיוחד

פורסם
  • מחבר

ווואלה אחלה אתם חבר'ה! תודה רבה לכל העוזרים פה...!

פורסם

זה לא כזה קריטי

אין מצב שתרגיש בהבדל בין כבל קצר/ארוך איכותי/לא איכותי בלי ממש ממש להתעמק בזה

רק בטלויזיות ממש יקרות ואיכותיות יכול להיות הבדל וגם שם לא גדול במיוחד

לנו יש כבל 25 מ' זה 2 אודיו ווידאו אחד כולם RCA יש יציאות....הכל עובד סבבה אחלה של איכות :)

פורסם

הייתי בטוח שהאות יחלש ממרחק כזה (חוט זה נגד אבל אתם מבינים יותר טוב ממני..) לפחות קצת...

אבל אם אתם אומרים שרואים סבבה אז סבבה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים