עבור לתוכן

כרטיס מסך 1000 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח?

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013

בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מסך יש לך?

ספק?

פורסם
  • מחבר

אממ זה מופיע במפרט..

ספק HEC 400W

מסך ASUS PW191 רזולוצייה 900*1440

פורסם

קח HD4850 הכי זול שתמצא...בקרוב מגיעים הכרטיסים החדשים (HD57XX\HD458XX) והמחירים ייצנחו גם ככה... אז בשביל שלא תתבאס קח משו זול...

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו אני לא אקנה עוד אחד בקרוב.

לכן או שאחכה ל458X (מתי יוצא ולאיזה רמת מחירים יכוון?)

או שלפחות אחכה עד לירידת המחירים ואקנה 4890 בזול יחסית

פורסם

לא, מהסיבה הפשוטה שהוא לא ישאר איתך הרבה זמן... אני לא מבין אנשים כמוך החזקת עד עכשיו לא תחכה עוד טיפה לDX11...?

פורסם
  • מחבר

אין ממש מה להבין אנשים כמוני..

אין לי בעיה לחכות לDX11 ,עד לפני שאמרת את זה לא ידעתי שהוא קיים.

ד"א ערכתי את התגובה הקודמת שלי כי שכתבתי אותה לא ראיתי את מה שרשמת לי :)

פורסם

אוקיי, אז עכשיו שאתה יודע שהדור הבא בפתח (בארץ בעוד גג גג הכי הרבה - שלושה שבועות) אז קח בחשבון שמחירי ההשקה אמורים לנוע בסביבות 800-2000 ש"ח.

שה800 ש"ח אמור לתת ביצועים של לפחות HD4890 אם לא יותר +תמיכה בפיצ'רים נוספים ביניהם DX11. (המחירים מבוססים על 150$ - 399$ לפי מה ש AMD פירסמו)

אגב אני מבין את הלהט בלקנות HD4890 (לי יש אחד כזה), ואני אומר לך כבר עכשיו אין לך שום סיבה להתלהב כל כך, אם כבר תתלהב מהכרטיסים החדשים שעתידים לבוא... :) מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה ולא תקנה כרטיס שיצא לפני חצי שנה...

פורסם
  • מחבר

הסיבה היחידה שהלכתי לכיוון ה4890 זה לא להתפשר...כי אני זוכר שבזמנו קניתי את ה7950GT במחיר יקר מאוד והוא התיישן כל כך מהר שלא הספקתי בכלל לעקוב ;)

בכל אופן אני אחכה עד שייצאו הכרטיסים החדשים ואז אקנה אני מניח :)

תודה רבה

פורסם

יש כבר ב NOACOMP את הסידרה החדשה של הכרטיסי מסך ב 1400 או 2000 שקל לדגמים HD5850 HD5780 בהתאמה ....

לפי דעתי תחסוך תלך על ה 5850 ואין משהו שישתווה אליו בזמן הקרוב והטכנולוגיה שאתה תשתמש בה תהייה החדשה ביותר שיש ....

פורסם
  • מחבר

5850 הוא DX11?

פורסם

אכן כן

פורסם

אם אתה רוצה מnvidia אתה תצטרך לחכות קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים