עבור לתוכן

קרוקס ביום כיפור ? - תועבה !!

Featured Replies

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

LOL

פרסומת סמויה !

פורסם

אין שום קשר לרב או ליום כיפור - קרוקס זה תמיד תועבה...

פורסם

אני אתאיסט ואני לא מחבב רבנים חשוכים או כל מיני מעוררי ניסים אבל, מדין התורה יש להתענות ולסבול ביום כיפור כדי לכפר כביכול על החטאים.

ולאכול בשעה 5 ארוחה מפסקת ללכת לשון ב2 בבוקר עם מזגן שהכנתה לפני ולקום לתפילת נעילה בפאנן זרוק עם קרוקס, לפי האמות מידה שלי, לא נקרא להתענות.

אז הרב פסק בדיוק לנקודה הזאת, תפסיקו לצוד את הדתיים ולשתות אתם דמם. תלמדו לקחת מהדת את הדברים הטובים כמו חינוך לדרך ארץ ומסע רוחני לשיפור המידות ולא לחפש את הביזאר והתפל ולנסות להוציא את הציבור הדתי טיפש וחשוך, למה זה הופך אותכם? לחכמים ונאורים? אני לא חושב.

פורסם

:xyxthumbs:
פורסם

אז אולי שאנשים ילכו יחפים או עם נעליים קטנות בכמה מידות? זה הכי מענה שיש.

פורסם

אולי לפזר מסמרים על הרחוב?

+1

פורסם

תזהר במה שאתה אומר, יש פנאטים שעוד יעשו את זה.

פורסם

ממש פרסומת סמויה "אוי אלו נעליים כ"כ נוחות שהן לא חוקיות ביום כיפור!" ><

פורסם

מי אמר הפסק דין הזה צודק?

עוד לא שמענו את דעתו של הרב ררוונניי

פורסם

הנה קרוקס גרסאת יום כיפור

3366190812_8909fa6985.jpg

פורסם

תלמדו לקחת מהדת את הדברים הטובים כמו חינוך לדרך ארץ ומסע רוחני לשיפור המידות ולא לחפש את הביזאר והתפל ולנסות להוציא את הציבור הדתי טיפש וחשוך, למה זה הופך אותכם? לחכמים ונאורים? אני לא חושב.

אוי תעשה טובה, זה בולשיט טהור. הדת לא מחנכת לאהבת הארץ או אפילו לדרך ארץ. היא אולי מנסה, אבל זה ממש לא מה שהמלומדים בה מפגינים. כי הרי לפי ההגיון שלך, אלו שהכי בקיאים בה אמורים להיות האנשים הכי ציוניים ומנומסים בארץ, וזה בדיוק ההפך.

+1

פורסם

מה כ"כ רע בקרורקס?

זה נוח, אבל לא לנסיעה על אופנים.

אני לא מבין אנשים שנוסעים באופניים עם קרורקס, בלתי אפשרי.

פורסם

אוי תעשה טובה, זה בולשיט טהור. הדת לא מחנכת לאהבת הארץ או אפילו לדרך ארץ. היא אולי מנסה, אבל זה ממש לא מה שהמלומדים בה מפגינים. כי הרי לפי ההגיון שלך, אלו שהכי בקיאים בה אמורים להיות האנשים הכי ציוניים ומנומסים בארץ, וזה בדיוק ההפך.

+1

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים