פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מה אתם אומרים על המחשב הבא:compaq presario 1600p3 600mhz128ram10gb hdסוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו).מה השווי המוערך של דבר כזה?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים הדבר היחיד שאולי יש לו ערך זה זיכרון והארד דיסק למי שבמקרה יש לו נייד ענתיקה כזה שרוצה לשדרג / להחליף חלק תקול. וגם אז לא יותר מ-50 שקלים.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר בכל זאת, מדובר במחשב עובד...אומנם הוא ישן אבל בכל זאת נייד...ואתם אומרים שהוא שווה פחות מפנטיום 1 שולחני!?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים הסוללה לא טובה, אז הוא כבר לא נייד.החומרה פשוט ענתיקה כמו שאתה אמרת-למה שמישהו ירצה לקנות את המחשב?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר מחשב שולחני - תופס מקום.נייד- לא, ותמיד אפשר להזמין סוללה חדשה אם צריך.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים בקיצור עוד עלות על מחשב שלא שווה להשקיע בו, זה שהוא נייד? אז? תמכור את זה אולי בתור משקולת לנייר...
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים בכל זאת, מדובר במחשב עובד...אומנם הוא ישן אבל בכל זאת נייד... מחשב נייד בלי סוללה, בלי כניסות אודיו ועם מסך שחייב להישען על משהו - לא בדיוק עונה להגדרה שלי ל"עובד". ואתם אומרים שהוא שווה פחות מפנטיום 1 שולחני!? למה, Pentium1 שולחני שווה משהו היום? מחשב שולחני - תופס מקום. כמה כבר מקום זה תופס... מעטים האנשים שגרים בתנאי צפיפות כאלה שאין להם מקום למחשב נורמלי. לרוב קונים נייד בשביל לנייד אותו, ובלי סוללה עובדת הניידות נפגעת משמעותית. נייד- לא, ותמיד אפשר להזמין סוללה חדשה אם צריך. כן, זה נורא הגיוני - לקנות דרעק ישן, וגם להשקיע עוד כסף כדי לגרום לזה לעבוד. (שלא נדבר שסוללות לכזו ענתיקה כבר לא בהכרח זמינות) בוא נאמר - אם תמצא פראייר שייתן אפילו אגורה על הזבל הזה - כל הכבוד, אתה סוחר ממולח.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים תשמור אותו ועוד איזה 30-40 שנה תמכור אותו למוזיאון בשביל כמה מיליוניםזה מה שאני עושה את החלקים של הפנטיום 1 המפורק שלי
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים תשמור אותו ועוד איזה 30-40 שנה תמכור אותו למוזיאון בשביל כמה מיליונים זה מה שאני עושה את החלקים של הפנטיום 1 המפורק שלי :lol: :lol: :lol:
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים הדבר היחיד שאפשר לעשות איתו זה לפרק אותו, להוציא את הדיסק הקשיח ולהכניס למארז חיצוני. ככה יהיה לך דיסק חיצוני עם 10GB. אבל אני אפילו לא חושב שזה שווה את המארז החיצוני שעולה 30-40 שקלים אפשר לקנות DOK 4GB ב 40 שקל .... קטן יותר ונוח יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.