פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N!אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי..איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapterTP-LINK TL-WN821Nוכמעט אין קליטה?!זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד!אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים תקן ה- N שקנית עודו בגדר Draft, ולרוב יש בעיות של אי תאימות בין חברות שונות.סביר להניח שבגלל זה אתה חווה בעיות כאלו ואחרות, אם היית קונה גם כרטיס N מבית Edimax הייתה מובטחת לך תאימות טובה וכן ביצועים מעולים (מניסיון). נסה לעדכן דרייברים לדונגל, וקשוחה לנתב.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים דונגל זה המתאם USB שלך...חפש באתר של החברות את הדגמים של הציוד שלך, והורד דרייברים אחרונים.למשל קישור לדרייברים האחרונים של הדונגל (שים לב שיש שתי גרסאות, בדוק איזו שלך) -http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WN821Nאם תתן פרטים לגבי דגם הנתב שלך, אוכל לחפש בשבילך את הקשוחה האחרונה שלו...
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים לחץ על הסמל של Edimax בקישור, ולאחר מכן תראה את הקישור לקשוחה האחרונה לנתב שלך...http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp#1העזר במדריך הזה לבצע את פעולת העדכון -http://www.pikok.co.il/word/2009/firmware-guide-new.pdf
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים אז כנראה שאין חפיפה בין תקן N של חברה אחת לשניה או שיש לך הפרעות שידור באיזור.
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים מחבר אז כנראה שאין חפיפה בין תקן N של חברה אחת לשניה או שיש לך הפרעות שידור באיזור.אין מה לעשות לגבי זה?
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים הראוטר שלי הוא EDIMAX מסוג:BR-6524nתודה!אני חייב לציין שבדקתי את הראוטר הזה מול לינקסיס 350N ועבדו בינהם באופן מדהיםבצעתי שדרוג ל גרסת 6574n ואני מרוצהיש לו המון תכונות שלא מצאתי בראוטרים אחריםויחסית למחיר - נראה לי שכיום הוא אחד הראוטרים עם עלות תועלת הכי טובה שיש בשוקאשמח אם מישהו יביא מוצר אחר טוב יותר ככה נלמדבדקתי מול הלינקסיס התקן USBשל אדימקס התומך ב N וזה עובד לי ממש טוב במהירות גבוהה של כ 150 מגהביטאולי בגלל שזה אותו מימוש.. ?!
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר אני חייב לציין שבדקתי את הראוטר הזה מול לינקסיס 350N ועבדו בינהם באופן מדהיםבצעתי שדרוג ל גרסת 6574n ואני מרוצהיש לו המון תכונות שלא מצאתי בראוטרים אחריםויחסית למחיר - נראה לי שכיום הוא אחד הראוטרים עם עלות תועלת הכי טובה שיש בשוקאשמח אם מישהו יביא מוצר אחר טוב יותר ככה נלמדבדקתי מול הלינקסיס התקן USBשל אדימקס התומך ב N וזה עובד לי ממש טוב במהירות גבוהה של כ 150 מגהביטאולי בגלל שזה אותו מימוש.. ?!באמת שאני לא מנסה לפגוע בך או משהו כזה אבל איך זה עוזר לי? חחח
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים כדי לעבוד בתקן N יש להשתמש במתאם אלחוטי + נתב המאושרים ע"י איגוד התקינה הבין לאומי Wi-Fi Alliance מומלץ לרכוש נתב ומתאם אלחוטי של אותו היצרן על מנת לקבל מקסימום תוצאות טובות בנוסף לאישור של המוצרים ע"י ארגון התקינה Wi-Fi Alliance אני קניתי בבזק נתב אלחוטי תקן N ומתאם אלחוטי תקן N וזה עובד לי פגז.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר כדי לעבוד בתקן N יש להשתמש במתאם אלחוטי + נתב המאושרים ע"י איגוד התקינה הבין לאומי Wi-Fi Alliance מומלץ לרכוש נתב ומתאם אלחוטי של אותו היצרן על מנת לקבל מקסימום תוצאות טובות בנוסף לאישור של המוצרים ע"י ארגון התקינה Wi-Fi Alliance אני קניתי בבזק נתב אלחוטי תקן N ומתאם אלחוטי תקן N וזה עובד לי פגז.מה זה האישור הזה? איפה זה רשום?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מצטער לאכזב אתכם אבל לי יש את אותה בעיה והמתאם והראוטר שלי שניהם מאותה סדרה של EDIMAX (תקן N), לא מבין את זה, השקעתי בציוד הכי חדש וכל הזמן יש לי רק בעיות. הכל עובד לאט, כל הזמן מתנתק וזה עוד כשיש ACCESS POINT ביניהם.ממש התאכזבתי מהחברה שמוכרת את EDIMAX ('פיקוק' למי שמכיר) מפעילים שירות לקוחות מ 9:00 עד 17:00, כנראה שהם מעוניינים לתת תמיכה רק למובטלים כי מי שעובד כל יום לא ממש יכול להשיג אותם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.