עבור לתוכן

זה רק אני או שכולבוטק מתעסקים בקטנות ?

Featured Replies

פורסם

^^

:lol: :lol:

פורסם

מצחיק שאתה עדיין בתול

או זו כול כך תגובה אומללה ,כול כך אומללה של ילד שעוד לא חווה סקס מעולם.כול מי שחושב שסקס זה הכול במערכת יחסים הוא חמור,פשוט חומר-זה הרבה מעבר לסקס ותאמין לי סקס עם בחורה זרה שאתה לא מכיר-לעיתים זה לא כזה מציאה באותה מידה גם סקס עם זונה זה הרבה פחות טוב מאשר עם מישהיא שאתה מרגיש כלפיה משהוא,אצל האחת אתה חש סקס קר ומכאני לעומת עם אשתך(בתחילת מערכת היחסים) הכול חם ואוהב וגם הסקס הרבה יותר זורם.

בכללי גבר או יותר נכון נער שחושב שכול הגברים חושבים מהזין הוא אחד משני הדברים:

1.חמור וחושב באותה מידה

2.בתול מכיוון שהוא כול כך תופס את הסקס כנושא כול כך עוצמתי :lol: מעבר לכול פרופורציות.חביבי אנחנו לא חיים בסרט פורנו וכמו שאומרים הסקס הוא 10% ממערכת היחסים,אם הסקס גרוע אז הוא 99%,בכללי אתם תופסים את כול נושא הפיתוי לאורגיות באופן לא מציאותי ובכלל את חווית הסקס כאילו זה איזה אוצר שנפל מהשמייים,כשתעברו מספר מערכות יחסים ותחוו בחורות שונות תבינו שלא הכול זה שחור או לבן,וכמו במציאות זה מורכב ולעיתים הרגש חשוב יותר מאשר הגוף אם לא יותר.

לגבי התחקיר הטיפשי,התשובה פשוטה מדובר בגבר בוגדני שמערכת החסים של אשתו יותר מבוסס על חיי המין שלו עימה מאשר הרגש האמיתי שלו והעובדה שהוא הולך להיות אבא לא מזיזה לו.מן הסתם היא בהריון לכן רוב הסיכויים שהם לא שוכבים,לכן רוב הזמן הוא חרמן,ראה את האימליים וקפץ כמו מתבגר למלכודת הדבש שטמנו לו. והייתה לו אפשרות להחליט לא ליפול לכך ופשוט לא לענות למייל ולחסום. ייתכן מאוד שגם הם רבו לפני כן ובכללי מערכת היחסים שלהם לא הייתה משהוא לפני כן. באותה מידה ייתכן מאוד שלאחר כמה שנים,לאחר הילד היה מתבגר הם היו מתגרשים ללא קשר עוקץ הנ"ל,יכול להיות שהיא הייתה מגלה שהוא הולך לזונה או חברה לשעבר.

פורסם
  • מחבר

לגבי התחקיר הטיפשי,התשובה פשוטה מדובר בגבר בוגדני שמערכת החסים של אשתו יותר מבוסס על חיי המין שלו עימה מאשר הרגש האמיתי שלו והעובדה שהוא הולך להיות אבא לא מזיזה לו.מן הסתם היא בהריון לכן רוב הסיכויים שהם לא שוכבים,לכן רוב הזמן הוא חרמן,ראה את האימליים וקפץ כמו מתבגר למלכודת הדבש שטמנו לו. והייתה לו אפשרות להחליט לא ליפול לכך ופשוט לא לענות למייל ולחסום. ייתכן מאוד שגם הם רבו לפני כן ובכללי מערכת היחסים שלהם לא הייתה משהוא לפני כן. באותה מידה ייתכן מאוד שלאחר כמה שנים,לאחר הילד היה מתבגר הם היו מתגרשים ללא קשר עוקץ הנ"ל,יכול להיות שהיא הייתה מגלה שהוא הולך לזונה או חברה לשעבר.

ניסוח מצוין זה מה שאני ניסיתי להגיד רק בניסוח קלוקל

פורסם

או זו כול כך תגובה אומללה ,כול כך אומללה של ילד שעוד לא חווה סקס מעולם.כול מי שחושב שסקס זה הכול במערכת יחסים הוא חמור,פשוט חומר-זה הרבה מעבר לסקס ותאמין לי סקס עם בחורה זרה שאתה לא מכיר-לעיתים זה לא כזה מציאה באותה מידה גם סקס עם זונה זה הרבה פחות טוב מאשר עם מישהיא שאתה מרגיש כלפיה משהוא,אצל האחת אתה חש סקס קר ומכאני לעומת עם אשתך(בתחילת מערכת היחסים) הכול חם ואוהב וגם הסקס הרבה יותר זורם.

בכללי גבר או יותר נכון נער שחושב שכול הגברים חושבים מהזין הוא אחד משני הדברים:

1.חמור וחושב באותה מידה

2.בתול מכיוון שהוא כול כך תופס את הסקס כנושא כול כך עוצמתי :lol: מעבר לכול פרופורציות.חביבי אנחנו לא חיים בסרט פורנו וכמו שאומרים הסקס הוא 10% ממערכת היחסים,אם הסקס גרוע אז הוא 99%,בכללי אתם תופסים את כול נושא הפיתוי לאורגיות באופן לא מציאותי ובכלל את חווית הסקס כאילו זה איזה אוצר שנפל מהשמייים,כשתעברו מספר מערכות יחסים ותחוו בחורות שונות תבינו שלא הכול זה שחור או לבן,וכמו במציאות זה מורכב ולעיתים הרגש חשוב יותר מאשר הגוף אם לא יותר.

אני ממש לא כזה

פשוט הוא נותן כזאת חוות דעת כיאילו הוא מומחה

פורסם

רפי גינת הוא בהחלט חלק מהמערכת תרתי משמע

מספיק היה לראות את כל מי שהגיע להשקת התקליט שלו

לא חשוב

הוא זכה בזה בצדק הוא אדם שנמצא באותו מקום קרי בתודעת הציבור ומאחורי הקלעים של תעשיית הטלוויזיה והעיתונות כבר הרבה מאוד זמן והוא לא אדם טיפש והוא עשה לעצמו חברים ממקומות רבים , לכן כאשר הוא יושב על כיסא המנחה של כולבוטק למשל הוא לא יעביר איטם שעלול לפגוע באחד החברים שלו ולכן הוא מעביר איטמים שפוגעים באנשים קטנים והוא מתעסק עם הקול הבס שלו באנשים קטנים יש לו רווח ישיר מיזה , אנשים קטנים צופים בתוכניות שלו .

לסיכום , רפי גינת בחור גדול עם קול גדול שמתעסק עם אנשים קטנים למען הבילוי הקטן של אנשים קטנים ( ומשועממים )

פורסם
  • מחבר

עוד תחקיר דרג ז -

http://reshet.ynet.co.il/11466.aspx

למי שלא יודע מדובר בשרות הכרויות שגברים משלמים בו 5 שקל על כל דקת שיחה

לשרות הזה הכניסו בנות בתשלום ועל זה התחקיר בעצם

אבל כל העניין שהגברים ידעו לפני שמדובר על 5 שקלים לדקת שיחה מההתחלה

זה שהם מטומטמים בכל זאת לישתמש בשרות כזה ועוד לדבר הרבה זמן

מוריד המון מהערך של התחקיר

פורסם

אני הייתי מרגיש מעט ירידה בערך העצמי שלי אם הייתי צופה בתוכנית שכזו ;), קרירי ,תעשה משהו טוב יותר מאשר לצפות בתכנויות סוג ז ועוד לדבר על זה ???

פורסם

עלוב עלוב.. הרי ברור שהוא מתעסק עם הרכיכות ולא עם "הדגים השמנים" כפי שהוא נוהג להשתמש במילה.

מובן מאליו שהדגים השמנים הם בעצם המונופוליסטים עלומי השם שמגלגלים את הכספים הכבדים על גבי האזרח הקטן וגוררים אנשים למעשים חסרי בושה כמו שרואים בכולובטק.

רפי גינת סתם עוד כלי..

מקווה שיצא בקרוב איזה שיטת השקשוקה מכה שנית.

נביילה :))

פורסם

ראיתם את התוכנית לפני האחרונה על הבחור שמדביר חרקים?

לא יאמן עד לאיפה הגינת השמן הזה הדרדר.

בתוכנית של הבחורה שפיתתה את הבחור והרסה משפחות,הייתה טובה.

לפרק משפחה זה הדבר הכי רע שיש בעולם וטוב שהוא עשה על זה תוכנית,אם דרך התוכנית הזאת הוא הציל משפחה אחת זה כבר שווה.

אבל התוכנית על המדביר הייתה פשוט בושה.

http://reshet.ynet.co.il/6543.aspx

פורסם
  • מחבר

liran8378 כבר דיברנו על זה

היא לא הייתה הורסת אף משפחה אם הגבר המטומטם לא היה הולך אליה

פורסם

כן , אבל לפיתוי יש חלק נכבד , זה נקרא "הדחה" או אצל הזנות "שידול" או פיתוי

פורסם

liran8378 כבר דיברנו על זה

היא לא הייתה הורסת אף משפחה אם הגבר המטומטם לא היה הולך אליה

אם ככה 90% מהגברים אם לא יותר מטומטמים.

קשה לי לראות מישהו מסרב לזה.

מסקרנותּ+חרמנות

פורסם
  • מחבר

אני דווקא רואה המונים מסרבים לזה בגלל מילה אחת בשם מזונות

תבין אשתו הייתה בהריון אתה יודע איך היו שוחטים אותו במשפט גירושים במצב כזה בגלל בגידה ?

עזוב אהבה עזוב נאמנות דברים כאלו יכולים להתפוגג אם הזמן

אבל אם כבר הרבה נישארים כזוג גם שהאהבה חלפה בגלל שהם תקועים כלכלית

פה זה כבר התאבדות כלכלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים