פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים ראיתי היום את התחקיר הזה -http://reshet.ynet.co.il/11442.aspxאני לא רואה הרבה טלוויזיה וגם כימאת לא צופה בכולבוטק אבל אני זוכר שפרסמו בפרומוים את התחקיר הזה ומה שמתברר שלמרות השם המפוצץ "נערת הפיתוי" מדובר על בעל חרמן שכניראה היה בוגד באישתו בשלב כזה או אחר בכל מקרה (ערכתי בלבד ) רק מה שדפקו אותו אם נערת פיתוי שלא נתנה לו יותר מנשיקה ואז נתנו לאשתו את התמונות ורצו שתלך לעשות מעקב ולהתגרש מימנו את מי זה אמור לעניין בכלל ? ועוד מדברים על איך שהיחסים בינהם נדפקו בגלל נערת הפיתוי -אבל לעזאזל הבעל חרמן ככה שלפני נערת הפיתוי צריך להאשים אותו ולמה זה צריך להיות בטלוויזיה בכלל ? זה כמו להבטיח חיזרים ולתת את ציפי שביט במקום ...
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר כן כניראה מיקי רוזנטל צדק ...פאקינג תוכנית פריים טיים וזה התחקיר שהוא נותן לנו ? מה התחקיר הבא ? מוסכניק דפק מישהו במחיר ? מכרו למישהו כרטיס מזויף להופעה ?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים ראיתי אתמול את הכתבה, ומה אני אגיד? מאוכזב קצת? כן... אבל מזה ועד לזה שזה "קטנות" חוקר פרטי הרס משפחה בשביל לעשות כסף... לא יודע מה איתכם אבל זה לא בסדר ובמיוחד לא אתיהאם זה מעניין כל אחד? לאאבל אם יש לכם משפחה אז זה יכול לעניין אתכם, לא כל בגידה של גבר/אישה היא באשמתו בלבד במיוחד לא במצב שתואר בכתבה הזאתמה התחקיר הבא ? מוסכניק דפק מישהו במחיר ? בשביל זה היה לנו את חיים הכט עם "יצאת צדיק" וכן, זאת הייתה תוכנית מעולה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אבל אם יש לכם משפחה אז זה יכול לעניין אתכם, לא כל בגידה של גבר/אישה היא באשמתו בלבד במיוחד לא במצב שתואר בכתבה הזאתאם היה לי משפחה והייתי הולך להתפרפר אז קודם כל הייתי מאשים את עצמי
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים אם הוא היה הולך לבד, כןאם באים אליו ומנערים לו מול הפרצוף את כל מה שניערו לו, מצטער אחי... לא חושב שיש הרבה גברים עם שליטה עצמית עד כדי כך חזקה (ועכשיו יקומו כל המתחסדים, תודו שאתם חושבים עם הז!#@ שלכם וזהו, אין בזה בושה)
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר אם הוא היה הולך לבד, כןאם באים אליו ומנערים לו מול הפרצוף את כל מה שניערו לו, מצטער אחי... לא חושב שיש הרבה גברים עם שליטה עצמית עד כדי כך חזקה (ועכשיו יקומו כל המתחסדים, תודו שאתם חושבים עם הז!#@ שלכם וזהו, אין בזה בושה)תראה יש הרבה שיחשבו מלמטה ויש הרבה שלא אני חושב שזה הכללה מטומטמת להגיד שכולם יתפתו ומה זה מנערים לו מול הפרצוף ? הוא היה באמת חייב להנות למיל הזה ? שיצפה בפורנו וישפשף קצת -יש לו אישה בהריון והוא הולך להתפרפר ? חוץ מזה גם אם הוא חרמן אם חוקי הגרושים בארץ הוא לא יכול לחשוב גם על האלמנט הכלכלי ? תאמין לי מחשבות כאלו בקלות יכולות לקרר את הקטן
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים חצי!!! אני לפעמים מתעורר בלילה צורח חצי!בגלל זה צריך לחשוב טוב טוב למי אתה נותן את הלב...
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר לא מדויק בעקרון פחות מחצי בגרושין בלי סיבה מיוחדת ובלי ילדים אם אתה הגעתה אם הרבה יותר כסף מהתחלה הבעיה שכן יש ילדים ואז זה הרבה יותר מחצי בגלל המזונות ובמיוחד אם הגרושין זה בגלל פרפור שלך למעשה גרושין כאלו זה כמו לתלות אותך מהקטן בכיכר העיר ולסקול אותך באבנים מבחינה כלכלית ובגלל זה אני חושב שהבעל בכתבה היה פשוט מטומטם מהתחלה ולכן זה תחקיר מטומטם ולא מצדיק את הפרומו
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים זה כבר תלוי בצדדים אני חושב, יש כאלה שיסיימו את זה יפה, יש כאלה שינהלו משפט מכוער אחד נגד השני ואז לך תדע מי מה מו. צריך גם לדעת להיפרד בסופו של דבר אם צריך...
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר גרושין יפים אם אישה נבגדת ? אולי אם זאת האישה של אל קפונה וגם אז לא בטוח
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים תראה יש הרבה שיחשבו מלמטה ויש הרבה שלא אני חושב שזה הכללה מטומטמת להגיד שכולם יתפתו ומה זה מנערים לו מול הפרצוף ? הוא היה באמת חייב להנות למיל הזה ? שיצפה בפורנו וישפשף קצת -יש לו אישה בהריון והוא הולך להתפרפר ? חוץ מזה גם אם הוא חרמן אם חוקי הגרושים בארץ הוא לא יכול לחשוב גם על האלמנט הכלכלי ? תאמין לי מחשבות כאלו בקלות יכולות לקרר את הקטן מצחיק שאתה עדיין בתול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.