פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים ייייייייייייייששששששש!!!!! בדיוק אתמול סיפרתי לחברים שנראה לי שעין הדג חוזר, כי כאשר מנסים להיכנס אליו הוא מבקש סיסמת אדצחם(סימן די ברור לאתר בבנייה) ואם לא מצליחים להכניס סיסמא מקבלים את ההודעה "עין הדג - מחליפים את המים..." אני כ"כ שמח!
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים אני מעדיף את אתר SERET, יש שם הכל. גם ביקורות גולשים, גם מידע על סרטים חדשים, גם ביקורות מערכת, גם חדשות, גם TRAILERים, גם הזמנת כרטיסים, גם מידע על בתי קולנוע והכל יותר נוח ובעמוד אחד פר סרט.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים האמת שהאתר הנוכחי מזכיר לי בנתיים יותר את הסגנון של האתרים שהזכרת מאשר את עין הדג המקורי ..
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים אתר חביב, לא יותר.משום מה יש סגידה לאתר הזה, למרות שעם חלק גדול מהביקורות שלו אני בכלל לא מסכים.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים רחוב סומסום היא פרה קדושה שהגיע זמנה להישחט אלכס, אלכס, אלכס... ממך ציפיתי ליותר. רחוב סומסום הוא לא פרה. זוהי פרה: זהו רחוב סומסום: מ.ש.ל.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים האמת היא שזה Sesame Street: זה רחוב סומסום: תרשה לי לחלוק עליך (או שלא תרשה, לא אכפת לי), כשהייתי קטן היה לי ספר שקראו לו "רחוב סומסום" והיו בו את כל הדמויות מהתמונה העליונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.