פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אני לא יודע אם זה המקום המתאים..אבל יש לי הרגשה שזה קשור ללוח אם כי הכל מחובר אליו .יש תוכנה או משהו כזה שאוכל לבדוק ? יש לי ep43-ds3l
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים להוריד את כל הפקקים בבית לוודא שהשעון חשמל לא זז אז להרים רק את הפקק של המחשב ולתת לו לרוץ שעה. אהה, ואז כמובן לראות מה היה השינוי בשעון. ;D
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים נניח ויש לך ספק של 500 ואט העלות של הפעלת המחשב היא 25.70 אגורות עבור כל שעת עבודה.המחיר לקילו ואט חשמל במשך שעה אחת (קוט"ש) הוא 51.41 אגורות
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים לא מדוייק ל 2 הכיווניםה 500 ואט זה מה שהספק יכול להוציא. זה לא כולל את החשמל שהספק טוחן בעצמו (בספק ג'נרי 1/4 מהחשמל (הנתון מחיפוש באינטרנט) הולך לחום)ה 500 ואט זה המקסימום שהספק יכול לתת למחשב. מחשב בדרך כלל לוקח הרבה פחות ובהתאמה הספק מושך הרבה פחות חשמל מהשקעכמו כן לא הבאתם בחשבון את החשמל של המסך והמודם וכדומה
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים בנוסף למה שאמר 11010010110 מעלי, אוסיף ואומר שצריכת מחשב יכולה להמדד רק בצורה ממוצעת לאורך זמן. צריכת המחשב משתנה בהתאם לביצוע פעולות. בזמן קידוד סרט למשל, צריכת המעבד עולה בעשרות וואטים על פני גלישה באינטרנט; שמיעת מוזיקה בעוצמה גבוהה לוקחת צריכת חשמל מהרמקולים; צבעים בהירים בתצוגה צורכים יותר חשמל במסכי CRT ופלזמה; עיבוד תצוגה במשחקים גורם לכרטיס המסך לצרוך הספק גבוה פי כמה מאשר שימוש אחר במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.