עבור לתוכן

נאום נתניהו באו"ם

Featured Replies

פורסם

סלח לי רד מעלי כתפי :-*

מי שראה את הלינק הראשון יווכח שראש הממשלה מדבר בקשר לנאום שלו מה מושך אותו לדבר בנושאים שציין בנאום.

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית לא מסכים.

עוד מקרה של צירוף מקרים שמפורש לא נכון.

פורסם

נו ולמה ציפית מהמיסיון?

פורסם

"אום שמום"

פורסם

מה שנקרא - preaching to the choir.

פורסם

אני אישית לא מסכים.

עוד מקרה של צירוף מקרים שמפורש לא נכון.

כמובן שמי שראה את הסירטון -מבין לבד על מה מדובר.[למרות שאני לא כיוונתי שהרב ידע לצפות לעתיד -זה כל אדם אמיתי עם עצמו רואה]

כוונתי היית מדוע ביבי בוחר לדבר דווקא על נושאים שציין בנאום ,העיתונאי שאל את ביבי מה מושך אותך לדבר על השואה וכו'.. וביבי ענה[ביבי בעצמו במילים שלו ]דברי הרבי מליובאוויטש שהייתי אצלו בשנת 84 .

ול"חירשים"

"אני אנסה לומר משהו שהוא חורג ממסגרת הראיון של הערב או של מחר. כשבאתי לאו"ם כשגריר, זמן קצר לאחר מכן נפגשתי עם הרבי מליובאוויטש. היו אלפי חסידים באולם. הוא ביקש לדבר איתי. דיבר איתי בעברית. דיבר איתי 5 דקות, 10 דקות, 20 דקות, 40 דקות. החסידים שאלו את עצמם מי זה האיש הזה שלוקח מהם את הרבי.

"אתה יודע מה אמר לי? זה מה שאמר לי אז, ב-1984: אתה הולך לאו"ם. יש שם אולם שבו יש שקר נצחי, חושך ואפלה. זכור, כשאתה מדליק נר אחד של אמת, האפלה הגדולה ביותר, החושך, מגורש. הדלק נר של אמת.

"אני ניסיתי מאז, לא רק פה אלא בכל מקום, להדליק נר של אמת. את החושך והאפלה, את השקר, יש רק דרך אחת לגרש - בצורה מנומקת, בצורה משכנעת, בצורה אמיצה, והדבר הזה חשוב יותר ממהדורת ערב אחת.

"הגיע הזמן לעשות זאת ולחזור על כך שוב ושוב".

אני אוהב תדברים שאני כותב -שאחרי זמן קצר מגיעה ההוכחה

ציטוט מהאשכול" יום כיפור מי צם".

לגבי כת ליצנים- מדוע הם כאלה הרמב"ם מציין שליצנים לעולם לא שבים מדרכם ,כי על כל דבר יש להם דבר ליצנות ואז זה מגן עליהם מפני התוכחה.

ליצן -זה אדם שיכול לכתוב דברים נכונים ,אבל מחסיר פה טפח ושם טפחיים.

יש מקרה של החפץ חיים [חי לפני 100 שנה -לא הרבה]

באו אליו תלמידים ואמרו לו הרב אתה לא מאמין מה עשו הגוים ,אז שאל מה עשו? אמרו לו התלמידים איזה חילול ה' הם עשו- הם עשו הצגה ששם מציגים את ישראל בשעת מלחמה, עומד שחקן שמגלם כהן גדול וקורא בקול מי שבנה בית יחזור לביתו וכוי כוי.. היו שם תחילה 100 איש מתוכם נשארו 2 אנשים זקנים[כי כל אחד חזר לביתו מהדברים שקשורים לו-ממה שהכהן קרא.] עמדו שתי הזקנים ליד התותח ואמרו אחד לשני בכבוד אתה ראשון -וכל הקהל צחק ,וכך גם הסתיים לו ההצגה.

החפץ-חיים צחק צחק ,אמרו לו התלמידים מדוע הרב צוחק? אמר להם כל מה שהיה בהצגה זה נכון -אבל רק דבר אחד שכחו לציין ,שאותם 2 זקנים ניצחו במלחמה.

וזאת הודעתי אחרונה לגביך-ידוע גם למה.

פורסם

וואו איזה נאום. עבר הרבה זמן לפני שמישהו הרביץ כזה נאום יפה. ישבתי וצפיתי בכולו (חפשו ביו טיוב binyamin netaniahu speech, יש לזה 4 חלקים), ולא הייתה לי דקה אחת של שעמום. כבר התפללתי שמישהו יבוא, יגיד את האמת, כל האמת ורק את האמת וישים אותה על השולחן הבינלאומי-והנה, ביבי היקר עשה בדיוק את זה.

הנה משהו יפה שעלה לי הרגע לראש: אם אין אני לי-ביבי ;D

פורסם

לא מת על ביבי, אבל אי אפשר להתכווח עם עצם העובדה שהוא איש הסברה מעולה.

נאום מצווין.

פורסם

דיי כבר עם הזיבולים האלה!

הנאום היה מצוין מה שלא היה כבר המון שנים (גם בעולם).

שמתם לב לזה :

בנאום של אחמדינג'ד יותר מחצי מחברי האו''ם יצאו, אבל בנאום של נתניהו ראיתם מישהו יוצא חוץ מכמובן אחמדינג'ד.

לדעתי זה היה נאום ענק!!!! :hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים