עבור לתוכן

נאום נתניהו באו"ם

Featured Replies

פורסם

עדיין לא לך ההחלטה על מי אפשר או אי אפשר לוותר (גם לא לי ולא לאף אחד).

• תגובות 38
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

" AMD@ATI ":

תראה במצב שאדם רוצה את כל היד,ועוד לא מוכן לשמוע- חבל להכנס לאשליות, גם אם יהיה הסכם שלום הוא לא יחזיק מעמד, כי כל המטרה שהם רוצים את כל הארץ, הבעיה היא בשורש.

זאת דעתי עד שהשורש לא ישתנה-אין על מה לדבר.

פורסם

עדיין לא לך ההחלטה על מי אפשר או אי אפשר לוותר (גם לא לי ולא לאף אחד).

וחבל שכך.

ובנוגע למה הגבת?

אם בנוגע לאו"ם, אז לא התכוונתי לוותר עליו, רק לייחס לו פחות חשיבות, לנצל אותו ולתקוף אותו אם צריך, כפי שעשה נתניהו.

אם בקשר לאבו-מאזן, אז זה ברור שכמעט כל האינטרסים הם של הפלשתינאים, וכך אבו-מאזן צריך להתייחס לזה, ואלינו.

פורסם

זה שהנציגה עזבה שהוא ממש לפני שהוא התחיל לדבר על שלום צורם גם לי, אולי מרמז על הכוונות באמת.

וזה עדיין לא נותן לך זכות להחליט בגורלם של אנשים... (דווקא אתה אמור לדעת את זה לא?)

פורסם

הוא פשוט גאון.

הנאום שלו ישאיר חותם באו"ם להרבה זמן.

פורסם

אחח איך אנשים שוכחים את ההיסטוריה...

תחפש קצת על "היטלר" אם אתה מכיר, אולי תופתע לגלות מה נאומים מנוסחים היטב מסוגלים לעשות.

הנאומים שלו לא הרגו אף אחד. המעשים אחר כך כן.

וזו הכוונה שלי. אם אחרי הנאום של ביבי לא יהיו מעשים (ולא יהיו), הוא לא שווה כלום.

במזרח התיכון מקשקשים יותר מדי ולא עושים כלום. אין שום סיבה שהפעם זה יהיה שונה.

פורסם

וזו הכוונה שלי. אם אחרי הנאום של ביבי לא יהיו מעשים (ולא יהיו), הוא לא שווה כלום.

אתה כנראה לא מבין את המצב כפי שהוא, אני מבטיח לך שבחודשים הקרובים תראה גם מעשים. (אין ברירה אחרת, המצב חמור.)

ונאומים זה דבר מאוד משמעותי, היטלר עלה לשלטון רק באמצעות מילים, וכך גם אובמה.

פורסם

נאום מרשים אך בפרקטיקה שום דבר לא יצא ממנו.....אנשים שנכנסו לעצרת עם דעות מסוימות יצאו ממנה עם אותם דעות....מה עכשיו נשיא סוריה יושב בבית ואומר וואלה היהודים האלו סבלו הרבה אולי נוותר להם על רמת הגולן וזהו?לא.....זה פשוט היה נאום לשכנע תמשוכנעים...

צריך לעשות מעשים שיפתרו קודם כול תסכסוך הישראלי-הפלשתיני..להחליט לעזעזאל מה עושים עם הפלסטינים ואז נגיע לשאר..יותר מדי דיבורים..

פורסם

ביבי נאום מצויין מקווה שיעזור!!

בחרתי בביבי כי זה היחיד הוותיק

שנשאר ביבי אתה אחלה ..! :xyxthumbs:

פורסם

ואו כמה שזה נכון.

אבל נראה לי שהנקודה של הנאום הזה היה להזכיר לעולם שישראל קיימת וגם אנחנו יודעים לדבר. ההסברה שלנו שווה לתחת כבר 20+ שנים... צריך היה שמישהו שיודע לדבר (וביבי יודע לדבר...) יפנה לעולם...

פורסם

נאום מרשים אך בפרקטיקה שום דבר לא יצא ממנו.....אנשים שנכנסו לעצרת עם דעות מסוימות יצאו ממנה עם אותם דעות....מה עכשיו נשיא סוריה יושב בבית ואומר וואלה היהודים האלו סבלו הרבה אולי נוותר להם על רמת הגולן וזהו?לא.....זה פשוט היה נאום לשכנע תמשוכנעים...

צריך לעשות מעשים שיפתרו קודם כול תסכסוך הישראלי-הפלשתיני..להחליט לעזעזאל מה עושים עם הפלסטינים ואז נגיע לשאר..יותר מדי דיבורים..

הנאוום לא בא לשכנע מנהיגים ובטח שלא אויבים

הוא פונה בעיקר לדעת קהל, יהכוונה יותר לציבור במדינות אחרות ולא בהכרח למנהיגים שלהם

מהבחינה הזאת אני חושב שהוא עשה עבודה טובה, בטח אל מול הנאומים של כל המטורללים האחרים

פורסם

רוני, יש כבר אשכול של דת ואמונה, בוא לא נכניס את זה לפה...

פורסם

סלח לי זה קשור לנושא-נאום נתניהו באו"ם.

פורסם

סלח לי אבל ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים