עבור לתוכן

יש לי בעייה לגבי שמיעה ב-4.1 .

Featured Replies

פורסם

אמממ...ביום בהיר אחד לפתע הפסיקו לפעול הרמקולים האחוריים . ככה סתם . אני נגנבתי לחלוטין...

*יש לי את ה-Z560 ואודיג'י 2 .

* יש לציין שהרמקולים לא נשרפו . כמו כן החיבורים תקינים .

*הדרייברים נמחקו על ידי והותקנו מחדש . לא עזר .

*הרמקולים מוגדרים כ-4.1 בדרייברים .

לא יודע...עשיתי מלא דברים ושום דבר לא עזר .

כמו כן , יש לציין ששומעים את הרמקולים האחוריים אבל ממש חלש כשאני מגביר את הווליום עד הסוף...לא יודע...נדמה לי שזה משהו בהגדרות תוכנה .

אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי .

פורסם

יכול להיות שנדפקו לך החיבורים...

יש לי בעיה דומה עם הקריאטיב 2400 שלי שם הימני יותר חלש מהשמאלי...

פורסם

המממ... כשאתה מאפשר/מבטל את ה M3D זה משנה משו? כמו כן שמת לב שה Fader לא מושתק (הסמן בצד שמאל)?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שנדפקו לך החיבורים...

יש לי בעיה דומה עם הקריאטיב 2400 שלי שם הימני יותר חלש מהשמאלי...

מה הכוונה נדפקו החיבורים ? כבר אמרתי שהחוטי נחושת עצמם הם בסדר גמור...בדקתי אותם .

פורסם
  • מחבר

המממ... כשאתה מאפשר/מבטל את ה M3D זה משנה משו? כמו כן שמת לב שה Fader לא מושתק (הסמן בצד שמאל)?

M3D לא משנה כלום כאשר אני מאפשר/מבטל אותו.

WTF IS FADER ?

פורסם
  • מחבר

אמממ...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק...אני דפוק........................................................ :D

מסתבר שהכפתור של ה-FADE שולט על שני הרמקולים האחוריים . בלי כוונה שמתי את ה-FADE על כלום ולכן לא עבדו שני הרמקולים האחוריים . אני דפוק............ :P:)

סוף טוב הכול טוב .

פורסם

חחחחחחחח LOL.

לא נורא... כל עוד הכל יצא טוב

נ.ב. אני חושב שבמקום 3 נקודות אחרי כל "אני דפוק" היית צריך לשים סימן קריאה ;)

פורסם

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים