עבור לתוכן

אפשר להתחבר לשתי רשתות אינטרנט במחשב אחד?

Featured Replies

פורסם

אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים.

אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם?

זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון

פורסם

טכנית זה אפשרי אבל השימוש במקביל בשני החיבורים עלול להיות משימה מסובכת כי WINDOWS לא יודע לבצע LOAD BALANCING דרך שני חיבורי רשת. מה שיקרה בסופו של דבר הוא שכרטיס רשת אחד (ומודם אחד) יהוו את החיבור בפועל והכרטיס השני לא יעשה דבר. על מנת לעשות שימוש בכזו תצורה אתה זקוק לנתב עם שתי כניסות WAN.

פורסם
  • מחבר

בלינוקס אפשר?

אני רוצה להתחבר למודם ולכרטיס רשת אלחוטי

פורסם
  • מחבר

קל לקנפג את ההגדרות של זה?

נגיד לקחת תוכנה של קוד סגור ולהגיד, ברגע שהתוכנה מגיעה לאפלוד מקסימלי שתשתמש בכרטיס השני?

פורסם

לא לתוכנה אבל אפשר לקבוע חוקים כאלו לנתב שרץ כתוכנה, מה שנקרא traffic engineering בשפה המקצועית.

קל זה כבר עניין של רצון וידע אישי.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני מניח שזה לא יצא לפועל

מה לגבי לתת לכל תוכנה חיבור משלה? זה אפשרי לפחות? (נגיד תוכנת ביטורנט)

פורסם

אתה מדבר על להגדיר לכל יישום default gateway שונה?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה דורש שני DFG, אבל זה מה שאני רוצה לעשות בתכלס:

נגיד אני מוריד משהו, ואני מגיע למקסימום של הפס רוחב שלי דרך המודם הראשון, אני רוצה שהקובץ השני כבר ישתמש במודם השני.

עכשיו אני עושה את זה עם שני מחשבים שונים וזה לא נוח.

אז בשביל לפשט את זה אין לי בעיה לעבוד עם שתי תוכנות שונות (להוריד כל קובץ בתוכנה אחרת)

פורסם

מה שאפשר לפי דעתי כמעט בטוח לעשות זה להתקין איזה מחשב וירטואלי עם VMWARE או Virtual PC, שם להגדיר את החיבור השני שלך כחיבור הרשת, ואז המחשב הוירטואלי ישתמש רק בחיבור השני בעוד המחשב שלך בראשון.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש פיתרון פשוט יותר שאפשר להשתמש בו גם עם מחשבים ישנים

פורסם

יש פתרון יותר פשוט... יחסית עם מכונה וירטואלי.

אפשר לשים במחשב שני כרטיסי רשת ולחבר אליהם את חיבורי האינטרנט.

להתקין מכונה וירטואלית שמריצה את ZEROSHELL

http://www.zeroshell.net/eng/

הפצת לינוקס שמיועדת להיות נתב + חייגן + שער לגישה לאינטרנט + הרבה פונקציות נוספות כמו LOAD BALANCING.

לחבר את שני כרטיסי הרשת במצב BRIDGE למכונה הוירטואלית ועוד כרטיס רשת שלישי וירטואלי במחשב הוירטואלי שמיועד לחיבור מול המחשב המארח.

להגדיר את כל ההגדרות המתאימות ב ZEROSHELL בשביל שינתב ויבצע LOAD BALANCING משני החיבורים השונים אל החיבור הוירטואלי שמול המחשב המארח.

במחשב המארח להגדיר בסדרי העדיפויות בגישה לכרטיסים את הכרטיס הוירטואלי שמיועד לתקשורת בין המחשב היורטואלי למחשב הפיזי ואז מה שיקרה זה שכל נסיון גישה לאינטרנט יעבור דרך המחשב הוירטואלי שיבצע את כל ה LOAD BALANCING.

ברשת הוירטואלית של VIRTUALBOX אין שרת DHCP ברשת הוירטואלית אבל ב VMWARE יש... אני אישית ממליץ מנסיון אישי לעבוד עם VIRTUALBOX בשביל המשימה הזאת ספצפית...

עשיתי ניסוי באבטחת מידע עם כמה הפצות של לינוקס שיחצצו בין המחשב הפיזי שלי לרשתות שונות.

מה יצא? יצא פיצוץ!!! עבד כמו טיל!

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב.

השאלה אם אפשר לעשות את זה עם Powerbook g3 שמכיר 128MB RAM

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת אבל הנושא פשוט נעלם לי וגם לא עלה לי בחיפוש.

סביר להניח שבשביל להריץ מכונה וירטואלית אתה צריך קצת יותר מאשר 128 מגה ראם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים