פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אם יש לי שני כרטיסי רשת, ושני מודמים.אפשר להתחבר מהמחשב לשני המודמים ולנצל את שניהם?זה לא נשמע כזה מופרך, כי אולי אפשר לייחד כל תוכנה לכרטיס רשת אחר, או שהתוכנה תדע לגשת לכרטיס השני ברגע שהיא הגיעה למקסימום בראשון
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים טכנית זה אפשרי אבל השימוש במקביל בשני החיבורים עלול להיות משימה מסובכת כי WINDOWS לא יודע לבצע LOAD BALANCING דרך שני חיבורי רשת. מה שיקרה בסופו של דבר הוא שכרטיס רשת אחד (ומודם אחד) יהוו את החיבור בפועל והכרטיס השני לא יעשה דבר. על מנת לעשות שימוש בכזו תצורה אתה זקוק לנתב עם שתי כניסות WAN.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים מחבר קל לקנפג את ההגדרות של זה?נגיד לקחת תוכנה של קוד סגור ולהגיד, ברגע שהתוכנה מגיעה לאפלוד מקסימלי שתשתמש בכרטיס השני?
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים לא לתוכנה אבל אפשר לקבוע חוקים כאלו לנתב שרץ כתוכנה, מה שנקרא traffic engineering בשפה המקצועית.קל זה כבר עניין של רצון וידע אישי.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר טוב אז אני מניח שזה לא יצא לפועלמה לגבי לתת לכל תוכנה חיבור משלה? זה אפשרי לפחות? (נגיד תוכנת ביטורנט)
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר אני לא יודע אם זה דורש שני DFG, אבל זה מה שאני רוצה לעשות בתכלס:נגיד אני מוריד משהו, ואני מגיע למקסימום של הפס רוחב שלי דרך המודם הראשון, אני רוצה שהקובץ השני כבר ישתמש במודם השני.עכשיו אני עושה את זה עם שני מחשבים שונים וזה לא נוח.אז בשביל לפשט את זה אין לי בעיה לעבוד עם שתי תוכנות שונות (להוריד כל קובץ בתוכנה אחרת)
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מה שאפשר לפי דעתי כמעט בטוח לעשות זה להתקין איזה מחשב וירטואלי עם VMWARE או Virtual PC, שם להגדיר את החיבור השני שלך כחיבור הרשת, ואז המחשב הוירטואלי ישתמש רק בחיבור השני בעוד המחשב שלך בראשון.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים יש פתרון יותר פשוט... יחסית עם מכונה וירטואלי.אפשר לשים במחשב שני כרטיסי רשת ולחבר אליהם את חיבורי האינטרנט.להתקין מכונה וירטואלית שמריצה את ZEROSHELL http://www.zeroshell.net/eng/הפצת לינוקס שמיועדת להיות נתב + חייגן + שער לגישה לאינטרנט + הרבה פונקציות נוספות כמו LOAD BALANCING.לחבר את שני כרטיסי הרשת במצב BRIDGE למכונה הוירטואלית ועוד כרטיס רשת שלישי וירטואלי במחשב הוירטואלי שמיועד לחיבור מול המחשב המארח.להגדיר את כל ההגדרות המתאימות ב ZEROSHELL בשביל שינתב ויבצע LOAD BALANCING משני החיבורים השונים אל החיבור הוירטואלי שמול המחשב המארח.במחשב המארח להגדיר בסדרי העדיפויות בגישה לכרטיסים את הכרטיס הוירטואלי שמיועד לתקשורת בין המחשב היורטואלי למחשב הפיזי ואז מה שיקרה זה שכל נסיון גישה לאינטרנט יעבור דרך המחשב הוירטואלי שיבצע את כל ה LOAD BALANCING.ברשת הוירטואלית של VIRTUALBOX אין שרת DHCP ברשת הוירטואלית אבל ב VMWARE יש... אני אישית ממליץ מנסיון אישי לעבוד עם VIRTUALBOX בשביל המשימה הזאת ספצפית...עשיתי ניסוי באבטחת מידע עם כמה הפצות של לינוקס שיחצצו בין המחשב הפיזי שלי לרשתות שונות.מה יצא? יצא פיצוץ!!! עבד כמו טיל!
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מצטער על התגובה המאוחרת אבל הנושא פשוט נעלם לי וגם לא עלה לי בחיפוש.סביר להניח שבשביל להריץ מכונה וירטואלית אתה צריך קצת יותר מאשר 128 מגה ראם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.