עבור לתוכן

שאלה לגבי כיול SAMSUNG T260HD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD..

רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...?

אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד...

המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI...

אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...

פורסם

ייתכן שבחלק ממצבי התצוגה, הגדרות ה-RGB נעולות ולא ניתנות לשינוי. נסה למצוא מצב תצוגה אחר (אם יש Custom או User, בד"כ זה זה).

פורסם

צבעים קרים נובעים מטמפרטורה לא נכונה של הצבע הלבן, תעשה כיול מסך של אדובי גאמה יש שם סעיף שמאפשר לכוון את זה כמו שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמה דברים וזה לא הלך, עד שאתמול החלטתי לחבר את המסך עם כבל HDMI ולא DVI.

הצבעים היו על מצב COLLEST1, כשיש גם COLLEST 2 וNORMAL. כמובן ששמתי את זה על NORMAL, ועכשיו הצבעים הרבה יותר הגיוניים, והכחול במסך לא כזה קיצוני כמו שהיה עם חיבור הDVI.

לגבי הADBOE GAMMA, איפה אפשר להשיג את זה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

יש לי דבר נוסף להוסיף ולשאול, זה על נושא קצת אחר אבל לא רציתי לפתוח נושא חדש על זה:

אז ככה, קרה לי כבר פעמיים, שאחרי שהדלקתי את המסך, או כשעברתי בין הכניסות (HDMI, DTV, HDMI2 וכו'...) כשחזרתי לתצוגה שמגיעה מהמחשב, כל הפונטים היו מרוחים, כמו כפילות כזאת, וגם קצת מהתצוגה עצמה, אבל מה שהיה יותר ברור לעין היה שהפונטים וכל הכתב היה מרוח כזה.. כאילו יוצא מהגבולות...

האם זו תקלה או שלא כדאי להתרגש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים