פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים...סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט !עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לישכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסיםוזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכלויש לי 512 MB של זיכרון.ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?!תודה מראש,יובל
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים opne the Processes Tab and order the threads according to CPU and see which one takes the cpu time
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים זה אחד הבאגים של XP"באג הלחצן הימני" או משהו כזה...פשוט מתישהו המעבד ננעל על 100% עבודה ולא יורד משם... לא זוכר מתי ולמה
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים בדוק ווירוסים , התקן SPYBOTS ובדוק והסר תוכנות השתלטות ותוכנות מיותרות שעולות בעליית המערכת.
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים opne the Processes Tab and order the threads according to CPU and see which one takes the cpu timeניסית את זה לפני שאתה מאבד את העשתונות?בתירגום לעברית למקרה שלא הבנת - תלחץ על ALT+CTRL+DEL ותבדוק ב-PROCESESS אם יש איזושהי תוכנה ברקע שתופסת לך את כל הזיכרון או את משאבי המערכת. יכול להיות שזאת תוכנה שהותקנה לך במחשב תוך כדי גלישה באינטרט. לי זה קרה פעם אחת כשלא ידעתי מה זה הגנה למחשב, תבדוק את העניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.