פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים זה לא כזה משנה כי ציטטו אותיחוץ מזה לא עברתי על החוקיםלא פירסמתי אתר פירטיולא אמרתי שאני משתמש באחד
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים איסוף עצמי: דיזינגוף סנטר תל-אביבקומת קרקע (חלק צפוני כניסות 2,4,6 ) צמוד ל"קפה נטו" מול "צומת ספרים" זה לא כזה משנה כי ציטטו אותי חוץ מזה לא עברתי על החוקים לא פירסמתי אתר פירטי ולא אמרתי שאני משתמש באחד תסמוך עלי שאמרת מספיק.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים עדיין לא פורסם אבל,אם אתה מצליח לשחק את Call of Duty4: Modern Warfareלא אמורה להיות בעיה, אותו מנוע עם שיפורים ופחות או יותר אותן דרישותאם כך תוסיף אותי לרשימה.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים !sos!, כנראה שלא הייתי ברור מספיק. כבר הערתי לך פעם אחת, וזה מספיק בהחלט.אם אתה רוצה להמשיך להשאר בפורום הזה. המנע מהתבטאויות כאלה בעתיד.זה לא מעניין אף אחד, שאתה משיג דברים "בחינם". זו הפעם האחרונה שאני מעיר לך.בפעם הבאה, אתה כבר לא תוכל להגיב כאן.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים שניה , לא הבנתי , יש אפשרות למשלוח ? אני לא יכול לסוע לתל אביב בשביל זה .
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים יש אפשרות למשלוח (סימון פירט לגבי זה), תעשה לך יום טיול, תעשן משהו על החוף תרביץ פנקייקים, קח תמשחק
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אני בהחלט מעוניין במשלוח. רק הלוך חזור לת"א [ללא נסיעות פנימיות] יעלה לי 40-50 ש"ח
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים בהחלט מעוניין בקניה, אני שם גם כאן הודעה בנוסף לפרטי שכבר שלחתי, ליתר ביטחון.בקשר לאיסוף עצמי - אני אדע רק יותר בסמוך לקניה עצמה.אני מניח שהתאריך שחרור הוא האירופאי לא?
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים יאללה חבר'ה! להזמין את המשחק! מי יודע,אולי נשחק גם כקבוצה בשרתים ביחד , או אפילו נתנחל על שרת מסוים ונהפוך אותו ל HWZONE BASE יהיה מגניב.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אני אגב משאיר את הדיון כאן כדי שתאספו יותר אנשים מפורום משחקים SOS, התחלנו הגרלה לגבי זהות המשתמש הבא שתפתח לעצמך. כמה סימני קריאה יהיו בו והאם הם יהיו משמאל ל-SOS, מימין או משני הצדדים ;D
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אני אגב משאיר את הדיון כאן כדי שתאספו יותר אנשים מפורום משחקים SOS, התחלנו הגרלה לגבי זהות המשתמש הבא שתפתח לעצמך. כמה סימני קריאה יהיו בו והאם הם יהיו משמאל ל-SOS, מימין או משני הצדדים ;D עם הייתה באמת יודע כמה משתמשים היו לי כבר פו אז לא הייתה אומר את זה כי לפני SOS היו לי אחרים..... אל תדאג אני יפתיע עם השם
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים תגידו אם אני מבקש שליח עד הבית[ זה שעולה 20 ש"ח כמו שכתוב - סה"כ 200] - יש אפשרות לשלם מזומן לשליח נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.