פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים מחבר אגב, אם כל העניין זה לקבל "ראשון" אז אני יכול לקנות מחו"ל ולקבל עוד יותר "ראשון"תבקש מהם הנחה תראה מה יגידו אל תעשה להם חיים קלים ולקוחות חינם.אתה באמת לא בעניינים.חברת אקטיביז'ן החליטה שהכותר הבא של COD יתייקר ב 10$, קרי, משחק PC יעלה 60$המחיר הזה מצויין למשחק שלא זקוק להנחות בשביל שאנשים יקנו אותו.לכתוב זה הכי קל,אפשר לקבל לינק לקניה מוזלת בחו"ל?ואני לא מתכוון לחנויות "מיוחדות" אלא לדיסק+אריזה פיזיתודה.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אז מה נסגר בסוף ? PC או Xbox360?גירסת ה-PC.סימון, שלחתי לך הודעה פרטית- אני רוכש 4 עותקים.כדאי שתוסיף מתחת לרשימה המעודכנת את סך העותקים המוזמנים.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים מחבר http://www.arcadia.co.il/sg_product~COD6PC~4~198.htmהמשחק יגיע ביום היציאה שלו.המחיר יהיה בין 170-180 ש"ח.מי שרוצה שליח עד הבית זה תוספת של 20 ש"ח.מי שמעוניין להכנס לרשימה של הקניה הקבוצתית שישלח לי הודעה לפרטי עם פרטים מלאים:שם מלא/טלפון נייד/כתובת אי-מיילכדי שאוכל להעביר לחנות.*את הרשימה אעדכן כאן (כינויים בפורום כמובן)*אני לא מתחייב שהמשחק אכן יגיע ביום ההשקה.זו החנות שמתחייבת.חברים שעד כה נכנסו לרשימת הקניה הקבוצתית:1. Igrosh2. The Italian Bob3. Xtazy-Mike 4. MatanFrenkel5. avi2k36. SimonSix7. yotam3608. LL@SS9. TheReaper10. NeTZeR11. m1ke12. NeTZeR13. ~BaRaK~14. G-Man15. G-Man16. G-Man17. G-Manמי שמזמין עותק נוסף אני פשוט רושם אותו פעם נוספת
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים טוב אני בפנים, המחיר טוב מדי רק גיא, שים לב שאני לא אצטרף למשחקים אז אל תקשה עלי
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים סתם סקרנות , הם מקבלים תשלום דרך פאיפאל ? כי במקרה יש לי קצת מעל 60$ בPAYPAL
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים חחח למה לכם לקנות בקבוצה עם אתם לא מקבילים מחיר טוב יותר ? אני אחכה שבוע ואז ייקח אותו בחינם
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים חחח למה לכם לקנות בקבוצה עם אתם לא מקבילים מחיר טוב יותר ? אני יחקה שבוע ואז ייקח אותו בחינם א' - תלמד עברית : אני אחכה , אם = IF עם = WITH ב' - איך אתה רוצה לשחק בmulti בשרתים שאין בהם צ'יטרים (בפרוצים יש המון צ'יטרים) ?
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים א' - תלמד עברית : אני אחכה , אם = IF עם = WITH ב' - איך אתה רוצה לשחק בmulti בשרתים שאין בהם צ'יטרים (בפרוצים יש המון צ'יטרים) ? עם אני יענה לך פו אני יקבל באן.....אני יסביר לך בפרטי
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אל תסביר לו בפרטי, כי זה ממש לא מעניין אותו או אף אחד כאן.במקומך לא הייתי משתחצן בכפיות הטובה שלך כלפי המפתחים.מה גם שאתה נכנס לדיון של קניה קבוצתית בשביל להראות שאתה מזלזל בה.אם זה היה תלוי בי- כבר היית עם באן.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אל תסביר לו בפרטי, כי זה ממש לא מעניין אותו או אף אחד כאן. ההוא דווקא שאל, אז נראה לי שמעניין אותו
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אל תסביר לו בפרטי, כי זה ממש לא מעניין אותו או אף אחד כאן.במקומך לא הייתי משתחצן בכפיות הטובה שלך כלפי המפתחים.מה גם שאתה נכנס לדיון של קניה קבוצתית בשביל להראות שאתה מזלזל בה.אם זה היה תלוי בי- כבר היית עם באן.אז מזל שזה לא תלוי בך נכון ? ;D
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים אל תתגרה במזל (או במודר)אני הייתי עורך את ההודעות לפני שאלכס יראה אותן, אבל אני לא אתה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.