עבור לתוכן

המלצה לנייד,15", 2000+ ש"ח,לשימושים בסיסיים,אינטרנט וסרטים,יחובר ל 32" רוב הזמן.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, ידוע לי כי התקציב נמוך אמנם ניתן לחרוג עד 500 ש"ח (עדיין נמוך אבל השימשוים בסיסיים) .

המחשב יחובר באופן קבוע כמעט למסך 32" LCD ושימושיו יהיו גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, קצת יישומי אופיס וזהו. בסיסי ביותר.

חשוב שיהייה לו מסך 15" (לפחות) ומעלה.

אם הייתם שואלים במה עדיף להשקיע יותר הייתי אומר שבמעבד וזיכרון פנימי (Ram), כי הכי חשוב זה שתהייה זרימה חלקה ושהמחשב לא יתקע ויהייה איטי.

לגבי מערכת הפעלה, אין העדפה ספציפית, גם אם הוא מגיע בלי- זה בסדר ואם הוא מגיע עם זה בונוס נחמד.

ראיתי שעיקר ההמלצות פה לתקציב נמוך בשימושים האלה פחות או יותר, הם הדגמים האלה:

Compaq CQ61 / Lenovo G550

האם זה נכון גם לגבי והאם יש עדיפות לאחד משניהם לשימוש שפרטתי?

הייתי שמח לשמוע מה דעתם על העסקה הזו:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=8510 (לבחור עיר וזה כבר יפתח את הדף) Fujitsu Amilo LI3710 ב 2445.

תודה רבה והמשך יום נעים.

פורסם

אין כמעט מה להמליץ בתקציב, את רוב מה שקיים כבר ראית. מבין שתי האופציות הנ"ל ה-G550 לא כלכך מתאים לצרכייך שכן הוא לא כולל יציאת HDMI (אלא אם כן מדובר במסך מחשב ולא טלוויזיה? אולי הבנתי אותך לא נכון) זה המצב גם לגבי ה-Fujitsu שציינת.

לך על ה-CQ61 או, אם אין צורך ביציאת HDMI, ה-Fujitsu דיל די טוב.

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר במסך טלוויזיה, שבעצם משמש גם כמסך המחשב, אבל למרות זאת, עד היום היה מחובר למסך הזה מחשב נייח בחיבור RGB. האם באמת יש צורך בחיבור HDMI ובשבילו שווה לוותר על -

זיכרון 2048MB DDR3 1066Mhz שיש בלנובו, לעומת 2048MB DDR2 667Mhz בCompaq?

או על דיסק 250GB בלנובו, לעומת 160GB בCompaq ?

מוזר, כי על פי נתונים יבשים נראה כי הלנובו נותן לך יותר ולמרות זאת הקומפאק עולה 500 ש"ח יותר וכנראה גם מומלץ יותר. אפשר אולי להסביר בקצרה למה?

שוב תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה. (תסלחו לי שזה שעה אחת מוקדם מדי אבל זה די לחוץ כי המטרה היא קנייה מיידית).

פורסם

HDMI יכול להיות מאוד חשוב או לא חשוב בכלל. אם אתה עובד עם מסך שיש לו כניסת VGA, אפשר להסתדר גם בלי HDMI.

מבחינת הזיכרון - ההבדל המעשי בביצועים די זניח בין DDR2 ל-DDR3 במצב זה.

הכל לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

אממ , אני לא בטוח שהבנתי איך זה עובד...

יכול להיות שלטלויזיה יש רק HDMI ואז אני חייב שיהייה HDMI במחשב? זו הכוונה?. אני אצטרך לבדוק ת'חיבורים שם הבעיה שזה לא בבית לי, אבל מדובר בטלויזיה לא חדשה יחסית, יש לה לפחות שנה ו...

כמו שאמרתי, עד עכשיו זה היה מחובר ב RGB. בכל אופן, במידה ואקח מחשב ללא HDMI, זה יהייה חיסרון שבלתי אפשרי לכפר עליו עם איזשהו מתאם או משהו כזה?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

במידה ואקח מחשב ללא HDMI, זה יהייה חיסרון שבלתי אפשרי לכפר עליו עם איזשהו מתאם או משהו כזה?

רק ממיר פעיל שעולה כמה מאות שקלים טובות.

פורסם
  • מחבר

מדובר בטלויזיה הזאת:

http://www.electroshop.co.il/privatesale.asp?ProductID=4146&PrivateSaleID=8

יש לה HDMI אבל כנראה אין לה VGA. אני מבין שזה פחות או יותר מאלץ אותי ללכת על הקומפאק.

מודה לכם מאוד על כל העזרה אני אזמין כבר היום או ביום ראשון, יש למישהו מושג אולי איפה אפשר להזמין אותו במחיר טוב ללא מכרז או דברים כאלה? פשוט לקנות?

שוב תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אהלן חבר'ה. הזמנתי את הדגם שהומלץ לי אך מסתבר שהוא אזל מהמלאי במספר לא קטן של מקומות. כל הזמן מציעים לי את הלנובו ואומרים שאני יכול לפתור את הבעיה בעזרת מתאם VGA-HDMI פשוט ולא הכירו את מה שאמרתי על הממיר. האם זה נכון? אפשר לקנות את הלונובו ולהשתמש בסתם מתאם של 100 שקל נגיד? או שבאמת חייב את הממיר הזה. שוב תודה וסליחה שהנושא הזה לא נגמר עדיין... :)

פורסם

מתאם פשוט לא יעבוד. צריך ממיר פעיל. לדעתי ב-100 שקלים לא תמצא כזה, אבל לא בדקתי.

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון אז לצרכים שלי מוכרחים מחשב עם יציאת HDMI בלבד.אמת?

מה עם RGB כמו שהיה עד עכשיו? ... אין את זה בכלל??

פורסם

:bash: מתאם VGA ל HDMI ,חח כל פעם אני נופל מצחוק שמיהוא רושם את זה כי באמת לא קיים כזה דבר ,כי HDMI דיגיטלי ו VGA אנלוגי

בכל מקרה, יש ניידים שיש להם יציעת s-video, ו VGA ,יש גם ניידים בודדים עם DVI אפילו ,לגבי ה טלויזיה אז ככה :

היא לא משהוא אבל בלי קשר ליצרן(פעם ראשונה אני רואה LCD של בייר בכלל,נראה לי גם מיוצר בטורקיה ע"י vestel, כי בייר זה בדרך כלל מוצרי חשמל לבנים, חח ועם מוצר מסויים נותן תוצעות מארץ הקודש מדובר בדרך כלל בזבל סיני לצערי) ,בכל מקרה היא HDR ככה שאין פה ממש צורך ב HDMI ,לא תראה הבדל בין FHD ל HDR בגודל כזה ,חיבור דרך VGA VGA נראה כם מעולה ממה שיצה לי לקרוא ברשת לפחות , לפי המפרט לא הכי מובן איזה חיבורים יש ,אבל אתה יכול לחפש כבל VGA ל RCA או S-VIDEO או SCART ,כי שלושתם אנלוגים ככה שאין לך צורך בממיר ,ואגב זה שיש כבלי VGA ל HDMI עדין מחייבים ממיר מן הסתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים