עבור לתוכן

המצב בקנטים, כולם משתגעים והמדינה ? שותקת.

Featured Replies

פורסם

כימיקלים באוכל ? פתוגנים באוויר ? היפנוזה המונית דרך הטלויזיה ? השתלטות חייזרים ? ניסוי ממשלתי שהשתבש ( ואולי לא ) ?

ישראל 2009 , רבעון אחרון, התעלומה האדומה, דם דם ועוד דם.

:nixweiss:

הגיל של נפגעי הטירוף הולך ויורד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3781211,00.html

אוטוטו חורף ... האם הגשם ישטוף את הדם והדמעות והשיגעון ?

פורסם

אני גם מזועזע

דקרו אותו והוא נפצע קל?!?

פעם רק מי שידע לדקור היה דוקר, היום כל אחד חושב שהוא יכול לדקור ולאף אחד אין מה להגיד על זה

ביזיון

פורסם
  • מחבר

" פעם רק מי שידע לדקור היה דוקר "

::)

מה, פעם היו עוברים התמחות מיוחדת ? בית ספר לדוקרים מיומנים ?

והיום זה כאילו ->

" אמא, אני יורד לסופר לקנות סיגריות, לחם וגם לדקור מישהו ... "

או

" ההורים : איך היה בבית הספר ? יש שיעורים ? "

" הילד / ילדה : לא, אין שיעורים, סתם חרטא מורים מעפנים, מישהו דיבר אליי מסריח אז דקרתי אותו "

פורסם

שמע אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, הם הביאו אקדח צעצוע? :screwy: אם הם היו מבוגרים בעוד כמה שנים הם היו גם באים עם אקדח

אמיתי או איזה נשק מהצבא.

פורסם

"אקדח צעצוע" מהסוג שיורה זה למשל אקדח BB... לא נעים.

פורסם
  • מחבר

שמע אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, הם הביאו אקדח צעצוע? :screwy: אם הם היו מבוגרים בעוד כמה שנים הם היו גם באים עם אקדח

אמיתי או איזה נשק מהצבא.

עזוב את הקטע של האקדח, מספיק שהם " סגרו חשבון " עם סכין. ראבאק, ילדים בני 11.

אתה הולך ברחוב, נניח בצהריים, בא אליך איזה זיבלון ערס גמד כזה ואומר " תביא סיגרייה "

ועוד לפני שאתה מספיק להנחית לו כאפה מחנכת ומעיפת ראשים ( טוב, בסיידר, להגיד שאין לך ),

או שהוא אומר לך " יא מנייאק, אני אסגור איתך חשבון " או יש לך פתח נשימה נוסף בין הצלעות.

ילדים ביסודי ... קיבינימאט !

פורסם

מה לעשות ,היום הגיל בו ילדים מתחברים לצד הערס שלהם יורד מיום ליום ,אני רואה היום ילדים בניי 12 שמעשנים ושותים ,ומקללים כאילו הם בניי 20 (לא שלקללות יש גיל ,אבל מה עם התמימות ) ,זה עצוב ,כי אני ,אני חושב שעוד רבים ,בגילם אפילו לא חשבנו על שטויות כמו סיגריות וודקה ,נכון מכות היה תמיד ,אבל זה אף פעם לא הפך למצב שילדים מביאים סכין .

פורסם

אני גם מזועזע

דקרו אותו והוא נפצע קל?!?

פעם רק מי שידע לדקור היה דוקר, היום כל אחד חושב שהוא יכול לדקור ולאף אחד אין מה להגיד על זה

ביזיון

חחחח...גדול! :lol: :lol:

פורסם

יכול להיות שהם הישמשו באקדח אויר הוא מאוד כואב מטווח קצר

פורסם

אני זוכר שבגיל 11 חבר שלי כמעט הלשין עליי למזכירה של בית ספר כי זרקתי אבן קטנה על ציפור, בגיל 11 ללכת לדקור מישהו?! איך לעזאזל זה קורה?!

פורסם

חברה ,בסופו של יום ,הילדים הם אותם ילדים ,השינוי הגדול פה הם דווקא אנחנו המבוגרים .

פורסם

עזוב את הקטע של האקדח, מספיק שהם " סגרו חשבון " עם סכין. ראבאק, ילדים בני 11.

אתה הולך ברחוב, נניח בצהריים, בא אליך איזה זיבלון ערס גמד כזה ואומר " תביא סיגרייה "

ועוד לפני שאתה מספיק להנחית לו כאפה מחנכת ומעיפת ראשים ( טוב, בסיידר, להגיד שאין לך ),

או שהוא אומר לך " יא מנייאק, אני אסגור איתך חשבון " או יש לך פתח נשימה נוסף בין הצלעות.

ילדים ביסודי ... קיבינימאט !

בוא נגיד ככה לרוב זה יגמר בין בני גילם הם לא ירצו להתסכן בלדקור מישהו מבוגר מהם למה הייתי אוצה לראות 2 צוצקים מנסים לדקור מישהו בן 20 ומשהו ...

אישת לפי דעתי רק כשהוא ינסה הוציא עליך בכיך לתת לו אחת שתוריד אותו ..

עם קצת מזל וידע אתה מנטרל אותו !

פורסם

בוא נגיד ככה לרוב זה יגמר בין בני גילם הם לא ירצו להתסכן בלדקור מישהו מבוגר מהם למה הייתי אוצה לראות 2 צוצקים מנסים לדקור מישהו בן 20 ומשהו ...

אתה מודע לזה שזה מצב דיי אמיתי בימיינו ,יש ילדים קטנים שהולכים ברחוב עם עוד שניי חברה גדולים מהם ,אותו צוציק באה למישהו ואומר לו "תן לי את הכובע ,או שאני מפרק אותך " אתה צוחק ,ואז באותה שניי ביוצאים שניי חברה בגודל שלך שיכולים לפרק אותך מכות באמת .

אתה מבין שזה מצב שקרה לחבר מאוד טוב שלי ,והוא יצא מזה רק בגלל שאני במקירה שמעתי את זה וישר תפסתי איזה בקבוק זכוכית שהיה על הריצפה ,ניפצתי אותו ורצתי אליהם כדיי להפחיד אותם ,עם לא הם היו מפרקים אותו + גונבים לו את כל הכסף + בגדים + את הכבוד העצמי (כי אותו ילד צוציק שהביא את החברה הגדלים היה מספר אחרי זה לכל העולם ואישתו איך הוא "פוצץ" למישהו פעמים על גילו את הפנים .

פורסם
  • מחבר
וישר תפסתי איזה בקבוק זכוכית שהיה על הריצפה ,ניפצתי אותו ורצתי אליהם כדיי להפחיד אותם

אלצ'קו, אתה ערס אחולשקשוקי ? כאילו ... מפחיד כזה עם דיבור נגוע ? :smile1:

פורסם

הוא שכח לציין שהוא עשה את זה ב-GTA IV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים