עבור לתוכן

פש קונקטור PS/2 (מקלדת/עכבר) ללוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום,

מי שהו יודע איפה אני יכול להשיג את הקונקטור הכפול למקלדת ועכבר שיש בלוח אם של מחשב אישי?

פשוט נשבר לי הקונקטור בלוח אם שלי ואני צריך להחליף אותו. להעביר קונקטור מלוח ישן זה ממש סיפור,

כי הם תופסים ללוח בצורה קשה.

מישהו מכיר חנות או יבואן שיכול להציע את הרכיב הזה? התקשרתי לעשרות חנויות, ללא הצלחה.

תודה רבה,

גיא

פורסם

תבקש לוחות אם ישנים שנזרקים ומשם תפרק, אין חלקי חילוף ללוחות אם (לא לידיעתי בכל אופן).

פורסם

אני חושב שזה מיותר לעשות שמיניות באוויר ע"מ להשמיש את היציאה.

אתה יכול להשתמש במקלדת/עכבר USB או לקנות מתאם כזה:

usb-ps2.jpg

אמור לעלות ~65 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ADIA, פירוק מלוח קיים מאוד קשה, כי הרגליום ממש מעוקלות על הלוח.

יש לי לוח ישן, אבל זה ממש ממש קשה ויש לי ניסיון בהסרת רכיבים.

קל יותר לחתוך את הרכב עם משייפתץ קטנה, להסיר את הרגליים בנפרד ואז להלחים חדש.

SHUY, אני פחות אוהב את הפתרון של הכבל מכה סיבות.

קודם כל זה לוח מודרני יחסית וחבל לי לוותר על התכונה הזאת בגלל תיקון פשוט.

מעבר לזאת, אני לא בטוח שכבל כזה תומך בכל האפליקציות, שחלקן מבוססות DOS.

אם יש מישהו שנתקל בחנות כזאת בכל זאת, אשמח.

פורסם

מצד שני, חבל (אולי) להרוס לוח-אם תקין ומתפקד מתוך ניסיון להשמיש יציאה שסביר להניח שניתן להחליפה בבקר שעלותו כ-65 שקלים.

אני די בטוח שהמתאם הזה יפעל גם בדוס אם אפשרות ה-LEGACY בביוס מופעלת, אם אתה רוצה להיות בטוח, קח מקלדת USB ונסה להפעילה בדוס, אם היא עובדת סביר שגם המתאם הזה יעבוד, מה גם ש-65 ש"ח זה מחיר (יחסית) זול לעומת לוח-האם ש(אולי) תהרוס.

אם אתה בכל זאת מתעקש, יש לי בדיוק את החלק הזה (צילום שלו מצורף), אם אתה נמצא באיזור המרכז/שומרון אני יכול לתת לך אותו (בחינם), אבל שוב, לדעתי זאת לא הדרך הנכונה לפעול (לפחות לא לפני שאתה מנסה את המתאם).

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני חושב שזה מיותר לעשות שמיניות באוויר ע"מ להשמיש את היציאה.

אתה יכול להשתמש במקלדת/עכבר USB או לקנות מתאם כזה:

usb-ps2.jpg

אמור לעלות ~65 ש"ח.

מניסיון? כי זה ממש לא עובד כמו שצריך.

פורסם

אם אתה לא מצליח לפרק קונקטורים מלוח ישן כמו שצריך, איך בדיוק תעשה את זה בלוח שלך?

ובכלל, היציאות האלו הולכות ונעלמות. אני מעריך שתוך שנה כבר לא נמצא אותם בכלל בלוחות. תשתמש בUSB.

פורסם

מניסיון? כי זה ממש לא עובד כמו שצריך.

כן, מניסיון.

מגיעים אלי לא מעט מחשבים עם יציאות הרוסות או כאלו בכלל בלי PS2 (בעיקר מחשבי מותג למיניהם), ולא היה פעם אחת שהמתאם הזה איכזב.

את שלי קניתי באופיס דיפו ועלה לי בזמנו 60 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים