פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים רוקי, אין לך משהו יותר טוב לבזבז את ה300 ומשהו לחודש?במקום 30 ומשהו לארוחה, תשקיעו כל אחד 15 ותאכלו פול אנטריקוט. או וואחד לאפה.
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים לאפה זה טובמקדונלדס רעזה לא בשר מה שיש שםלא אכלתי שם הרבה מאוד זמן(מכיתה י, בערך 4 שנים)
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים מה קרה לכם, מקדונלדס זה שוס!לאפה זה דבר חביב, אבל בחיים שלי לא הצלחתי לגמור אחת שלמה ;D
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים ארוחת דאבל מוגדלת עם גבינה, פוטטוס, קולה ענק והרבה קטשופ ומיונז...אני אוכל את זה בארועים מיוחדים..אתה יודע כמה קלוריות יש בדבר כזה?צריך גם לשמור על עצמך.. אלה אם אתה מהאלה שאוכלים ולא משמינים,ואז כיף לך..אני אוכל ישר זה יורד לגוף
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים אני אוכל את זה בארועים מיוחדים..אתה יודע כמה קלוריות יש בדבר כזה?צריך גם לשמור על עצמך.. אלה אם אתה מהאלה שאוכלים ולא משמינים,ואז כיף לך..אני אוכל ישר זה יורד לגוףLOLיא דוגמנית שכמותך....לאפה עם שני שיפודי פרגית=דאבל מוגדלהכל תלוי במצב רוח
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים מה קרה לכם, מקדונלדס זה שוס!לאפה זה דבר חביב, אבל בחיים שלי לא הצלחתי לגמור אחת שלמה ;Dמקדונלדס זה חרטאלאפה עם שיפודי כבש זה אלוהי, אם עושים אותה כמו שצריף, איך בכלל אפשר להשוות לבשר טחון משיירי בשר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.