פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים יותר עתיק מעתיק האמת במפגשים הישנים תכננו כל פעם להדפיס ולהביא לסניף מקדונלדס
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים הנה משהו משלי - יום אחד, אחרי שהייתי בים עם חברים ישבנו במקדונלד חבר שלי שיש לו נטייה דפוקה (כנראה שלא כ"כ דפוקה) לבדוק במה הוא נוגס לפני כל ביס, גילה לפתע שעל הקציצה של הבשר יש 2 נקודות סגולות מוזרות כאלה, הוא חשב שזה ירק או משהו, אבל זה היה חלק מהבשר ! הלכנו לאחראית שם והיא שמה את זה במין שקית מיוחדת כזאת ושלחה לבדיקת מעבדה ונתנה לו המבורגר חדש חינם. מעניין מזה היה ? (מישהו השתמש בפרות שחיזרים עשו עליהם ניסויים :)
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים אם=ifעם=withקצת עברית. ובורגר ראנצ' מסריח, גם בורגר קינג לא משהו אבל עדיף מהיובש של בורגר ראנצ'.
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים איזה דוחה! אני היחיד שלא אכל במקדונלדס כבר שנתיים? לא אתה לא.... אני כבר לא אכלתי שם איזה כמה שנים טובות.......
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים לא יודע, אבל אחרי הת'ראד הזה בא לי לאכול דאבל... על מה אני מדבר?!?!?!?! אחרי קריאה של כל ת'ראד בא לי לאכול דאבל!!!
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים לא יודע, אבל אחרי הת'ראד הזה בא לי לאכול דאבל... על מה אני מדבר?!?!?!?! אחרי קריאה של כל ת'ראד בא לי לאכול דאבל!!! אתה בא למקדונלד הקרוב..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.