עבור לתוכן

העכבר זז לבד

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מתחיל לזוז לבד ואני לא מצליח להשתלט עליו כאילו משהו אחר מזיז אותו ואני נילחם אתו יכול להיות שפרצו לי למחשב? אם כן מה לעשות בבקשה

פורסם

תבדוק כשהאינטרנט כבוי אם זה קורה

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בראוטר ,וזה לא קורה כל הזמן זה קורה ליפעמים ובזמן האחרון זה התחיל ליקרות יותר וגם חלונות מתחילים להיפתח לי לבד

פורסם

אני משתמש בראוטר ,וזה לא קורה כל הזמן זה קורה ליפעמים ובזמן האחרון זה התחיל ליקרות יותר וגם חלונות מתחילים להיפתח לי לבד

לגבי העכבר

עם זה לייזר אז פרצו לך

עם זה גולה אז פרצו לך

עם זה אינפרה אדום אז תסים אותו על דף לבן

לגבי זה שחלונות נפתחים

פרצו לך למחשב

תחליף IP ותעשה סיסמה חדשה לראוטר

* איך מחליפים IP :

מחבים ומדליקים את הראוטר לכ -15 שניות

פורסם
  • מחבר

^^

את מה שרשמת לגבי זה שחלונות נפתחים אני יודע אבל תודה בכול מקרה רק רציתי להיות בטוח שפרצו לי מה אפשר לעשות ואיך אני יכול לדעת אם באמת פרצו לי ?

פורסם

תגידו, אתם בסדר?

מספיק עם השטויות!

gal555, ראית יותר מדי סרטי הוליווד זולים וחושד שמישהו משתלט לך על המחשב? תתנתק מהרשת ותבדוק שוב.

תבדוק עם עכבר אחר כמובן כדי לשלול בעיית חומרה דבר ראשון.

פורסם
  • מחבר

בדקתי כבר עם שני עכברים וכשהתנתקתי לא היו בעיות

פורסם

זה לא אמור להיות קשה במיוחד לאבחן...

כשהעכבר "זז לבד" בגלל בעיה בעכבר \ שימוש לא נכון בעכבר (נגיד, לשים עכבר אופטי על משטח לא מתאים) זה דיי ברור שמדובר בתקלה - התנועות אקראיות וחסרות תכלית...

כשהמחשב שלך מתנהג כאילו מישהו אחר יושב ומשתמש בו, ז"א העכבר זז כפי שמפעילים אותו בני אדם ולפעולות שמתרחשות יש תכלית (חלונות נפתחים, תוכנות עולות)... אז "פרצו לך" בצורה זו או אחרת, וצריך להתחיל למצוא את הסוס...

פורסם

ככל הנראה המחשב שלך מודבק בטרויאן.

האקר אמיתי לא יזיז לך את העכבר (הוא בחיים לא יתן לך רמז שהוא אצלך במחשב).

זה כנראה "חבר" שלך שפרץ לך עם טרויאן ומתחיל לעשות שטויות או... שנדבקת ומישהו מתעלל בך.

תפרמט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים