עבור לתוכן

רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב (4 ג'יגה 2X2 800Mhz, 1066Mhz)

Featured Replies

פורסם

לי יש G SKILL 800 מגה הרץ אבל מגיע איתם בכיף ל 1066 5 5 5 12 באוברקלוק...

רוב הזיכרונות שכתוב עליהם 800 מגה הרץ 4 4 4 12 יכולים להגיע ל 1066 ב 5 5 5 15... חבל אז לשלם יותר רק בישביל המדבקה של ה 1066 מגה הרץ.

אני לא הייתי מסתבך ושם 320 שקל ומביא סט של 4 ג'יגה חדש מחברה משהו איכותי... את הישנים שימי בצד לגיבוי מקסימום.. תמיד טוב שיש חלקים בצד.

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

zic13 - אתה מתכוון שאני אקנה 800 ואז אעשה עליהם OC? אני לא אוהבת להתעסק עם OC, לא כל כך מבינה בזה, אז אני מעדיפה שלא

אני לא חשבתי שזה כל כך מסובך... אני רק רוצה לקנות זכרונות חדשים... :)

אני יודעת שחלק מכם חושבים שזה מיותר ושאני לא ארגיש הבדל, אבל העניין הוא שאני חושבת גם על עוד כמה חודשים שאולי יהיה לי בא לשדרג עוד משהו

ו-nike : אני לא קונה מאייבורי דברים כאלה... אם בכלל

פורסם

אני יודעת שחלק מכם חושבים שזה מיותר ושאני לא ארגיש הבדל, אבל העניין הוא שאני חושבת גם על עוד כמה חודשים שאולי יהיה לי בא לשדרג עוד משהו

ו-nike : אני לא קונה מאייבורי דברים כאלה... אם בכלל

לא אמרתי שתקני מאייבורי, זו רק דוגמא.

ומה הקשר לשדרוג עתידי? נו.. נניח עברו כמה חודשים. מה בא לך לשדרג? כרטיס מסך? קשיח? תשדרגי, לזיכרון לא אכפת..

פורסם

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה... אבל אם תקני 1066 עדיין המחשב לא יריץ אותם ישר על 1066 .... הם יעבדו על 800.

בעצם את תיהיה חייבת לעשות להם אוברקלוק.

פורסם

^ לא כל זיכרון.. זה אינדיוידואלי, תלוי באישור של JEDEC ב-SPD או במידה והייתה לה ערכת שבבים של Nvidia אז ב-XMP.

אבל כן, אפשר לומר שרובם. אבל אני לא יודע אם זה ממש אוברקלוק כי הרכיב נועד למהירות הזו אפילו אם צריך להגדיר אותה.

פורסם
  • מחבר

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב!!!

מעולה :)

טוב מחר אני הולכת לקנות אם ככה (אני גם חסרת סבלנות בכל מה שקשור למחשב... אמרתי את זה כבר?? :P)

פורסם

לקנות אילו זיכרונות בידיוק?

פורסם
  • מחבר

^ לא כל זיכרון.. זה אינדיוידואלי, תלוי באישור של JEDEC ב-SPD או במידה והייתה לה ערכת שבבים של Nvidia אז ב-XMP.

אבל כן, אפשר לומר שרובם. אבל אני לא יודע אם זה ממש אוברקלוק כי הרכיב נועד למהירות הזו אפילו אם צריך להגדיר אותה.

מה זאת אומרת הם לא יעבדו על 1066??? (סליחה על הבורות, אשמח אם תוכל להסביר לי)[br]פורסם בתאריך: 23-09-2009, 16:59:37

לקנות אילו זיכרונות בידיוק?

את הראשונים שפרסמתי... על זה אני מדברת כל הת'רד....

פורסם

אז חבל על הכסף ועל כל הדיון הזה אם מלכתחילה לא תכננת להקשיב לנו. :jump:

פורסם

הזכרונות יעבדו על 1066 הכוונה שלא בכל הלוחות והזכרונות זה ישר ככה איך שאתה מכניסה אותם במחשב...

הם יעבדו בתור 800 ואז את צריכה להיכנס לביוס ולהגדיר אותם לעבוד על 1066

בעצם כמו לקנות זכרונות של 800 ולעשות להם אוברקלוק ל 1066... אותן פעולות.

פורסם

^ רק ההבדל הוא שיודעים מראש שהזיכרון יפעל בתדר 1066 ולא לוקחים הימור עם זיכרון 800.

בכל מקרה אין שום תוספת ביצועים ל-1066 על פני 800 וחבל על הכסף כשאפשר לקנות (כפי שהראתי קודם) ב-300/310 שקלים במקום ב-380-400.

נ.ב.- ליתר דיוק, זה לא תלוי בלוח.. זה תלוי בזיכרון בלבד.

עריכה: למידע נוסף- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425263.0

פורסם
  • מחבר

אז חבל על הכסף ועל כל הדיון הזה אם מלכתחילה לא תכננת להקשיב לנו. :jump:

אם תראה את הכותרת תבין שלא ביקשתי שתשכנע אותי לקנות או לקנות רציתי לדעת אם הזכרונות שהזכרתי נחשבים לטובים והאם בכלל כדאי לקנות אותם או אחרים.

כמובן שבסופו של דבר ההחלטה היא שלי אבל טוב לשמוע דעות של אחרים במיוחד שאני פחות מבינה בזכרונות מהם....

תודה Nike הבנתי, אז אם זה כמו שאתה אמור אז באמת עדיף לקנות את ה-800Mhz, אתה יכול להציע לי אילו לקנות? (מחנויות במערב ראשון,חולון)

תודה!!

בעתיד לא יהיה שווה יותר לרכוש את ה-1066? אז אני באמת לא מבינה למה יש אותם ולמה אנשים קונים אותם אם אתם אומרים שלא מרגישים הבדל עם ה-800?

[br]פורסם בתאריך: 23-09-2009, 17:20:16

הזכרונות יעבדו על 1066 הכוונה שלא בכל הלוחות והזכרונות זה ישר ככה איך שאתה מכניסה אותם במחשב...

הם יעבדו בתור 800 ואז את צריכה להיכנס לביוס ולהגדיר אותם לעבוד על 1066

בעצם כמו לקנות זכרונות של 800 ולעשות להם אוברקלוק ל 1066... אותן פעולות.

הבנתי תודה על ההסבר! :)

פורסם

למחשבה לעתיד ( שהוא הגיע כבר ) עדיף לקנות בכלל DDR3 עם CORE I5...

קונים אותם אנשים כמוני שחשוב להם כל מגה הרץ מיסכן ואוהבים להתסכל כמה נקודות הם קיבלו ב 3D MARK.

כל עוד אנשים מוכנים לשלם יצרני החומרה ימשיכו למכור.

יש לך את ה G.SKILL האלה 4 ג'יגה 800 מגה הרץ 4-4-4-12 ב 330 שקל ב FOXPC ( אני די סגור שתוכלי בלי בעיות לשים אותם גם על 1066 אם תרצי )

אם את תרגישי שתצטערי אחרי הקניה שלא לקחת 1066 אז תוסיפי את ה 50 שקל ותקני ב 390 את הדגם של 1066.

גם אני לפעמים מפנק את עצמי ועושה שטויות קונה ומוסיף עוד כסף העיקר שפסיכולוגית אני רגוע שקניתי את הדגם שנחשב " מהיר " יותר.

לדעתי לא מדובר פה בסכומים לשבור את הראש ככה שלא משנה איזה זיכרון תקני 800 מגה הרץ ב 330 או 1066 ב 390 שקל...

העיקר קחי מחברה טוב OCZ או G.SKILL וכו'

יש לך בראשל"צ גם את SKY PC ליד טיב טעם באזור התעשה הישן.... ובקשר ל FOXPC אני שמעתי הם בתהליכי פירוק שותפות מ TMS וואמרו שיש שם בלאגן ועומס בחנות בנתיים... לא יודע ככה שמעתי אז לא יודע אם מומלץ לחכות בקניה שם או זה סתם שמועות.

KSP לדעתי צריכה להיות עדיפות אחרונה... שבועיים כבר לא חוזרים אלי בקשר לאחריות .. שירות ממש חלש לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זיו על ההסבר :)

הבנתי, אז אני חושבת שאני באמת אלך בסופו של דבר על ה-800Mhz, ברור שאני אקח חברה טובה, זה הכי חשוב

האם שווה אולי להזמין מחנות אחרת שלא קרובה אליי הביתה? כמו Rsm או משהו בסגנון?

מה ההבדל בין כל אלה?

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=173

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=121

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=122

בשבילי כולם אותו הדבר.

מה כדאי?

תודה רבה לכולם! :)

פורסם

אין הבדל. קחי את הכי זול. ולצורך העניין תחפשי יותר זולים. את גם יכולה לקנות 2 מודולים נפרדים ולא ערכה/קיט - עשוי להוזיל את המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים