עבור לתוכן

רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב (4 ג'יגה 2X2 800Mhz, 1066Mhz)

Featured Replies

פורסם

שלום!!

אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז

אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים

כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה.

ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין)

(אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7)

2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz

http://gskill.com/products.php?index=170

לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי)

אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה

תודה!!!!

מורן

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מורן,

הזכרונות אולי יתאימו ללוח, אבל אני ממש לא רואה את הטעם שבשדרוג הזה. לא תראי הבדל ביצועים מורגש בגלל המהירות הגבוהה יותר, אלא אם כן את מתכוונת לעשות OC - ויהיה הרבה יותר זול לקנות 2GB במהירות 800 ופשוט להוסיף אותם לקיימים. חוץ מזה, אם המחשב מיועד למשחקים הייתי שוקל לשדרג את כרטיס המסך הרבה לפני שהייתי נוגע בזכרונות.

ולגבי מערכות הפעלה - זה לא שXP לא תומך ב4GB ו7 כן תומך. שניהם גם תומכים וגם לא תומכים, תלוי בשאלה האם הם 32 או 64 ביט. אם תיקחי וינדוס 7 בגרסת 32 ביט - הפלא ופלא, גם הוא לא יתמוך.

פורסם
  • מחבר

כן נכון אתה צודק לגבי ה-32 וה-64, שכחתי מזה לגמרי.

קודם כל תודה על התשובה.

המחשב שלי לא מיועד כל כך למשחקים, אלא יותר על עבודה, אינטרנט, הורדות, סרטים וכאלה.

אני אוהבת שהמחשב רץ (בוא נקרא לזה ככה) ושלא לוקח לו הרבה זמן להיכנס ליישומים או שהוא נתקע כשהרבה יישומים פתוחים.

אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג את הזכרונות. אני לא מחליפה כרטיס מסך כי בנתיים הוא משרת אותי נאמן לגבי המשחקים שאני כן משחקת.

אני לא מהפריקים של המשחקים, אני אוהבת משחקים אבל לא אכפת לי אם הם רצים על ההגדרות הכי גבוהות או לא יודעת מה, העיקר שהמשחק רץ חלק

ללא תקיעות פה ושם. זה מספיק לי

אתה לא חושב שאם אני אשדרג את הזכרונות אז עבודה עם הרבה יישומים בו זמנית לא תהיה מהירה יותר?

אני יודעת שעדיף אולי לקנות 800Mhz אבל ההבדל ביניהם הוא של 10 שקל, אז חבל לא לקנות כבר את ה-1000Mhz לא?

הזכרונות שיש לי עכשיו הם של 677Mhz והרבה זמן שבא לי להעיף אותם כבר... אני אעביר אותם למחשב השני, שם יש רק ג'יגה

פורסם

1. 1066MHZ לרוב מצריכים הגדרות בהתאם בBIOS, לא שזה מסובך להחריד, ולא, הם לא יתנו יתרון במהירות פעולת המחשב בגלל שהזיכרונות עצמם מהירים יותר.

2. אם יש לך כסף להוציא, אני הייתי מוציא אותו במקומך על ספק, כי שלך ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר ספק ג'נרי? מה לא טוב בו?

אז אתה אומר שאם לקנות זכרונות אז כדאי כבר לקנות את ה-800Mhz או לא לקנות בכלל?

אני לא ארגיש הבדל בכלל?? נשמע לי מוזר...

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל לקנות 4 ג'יגה זיכרון זה לא דבר של מי ישמע להתלבט... אם את עובדת ויש לך 300 שקל תפנקי את עצמך תקני

4 ג'יגה של G SKILL 800 מגה הרץ.. ב 320 שקל.

ספק ג'נרי זה " ספק מדבקה " שסתם הדביקו עליו מדבקה של 500 W נגיד אבל הוא לא מסוגל להביא באמת 500 W

נגיד עדיף ספק 400W מחברה איכותית מאשר ספק מחברה סינית לא ידועה אבל שכתוב עליו 500W.

לא חושב שהיא צריכה ספק חדש... גם ככה הכל עובד לה והיא לא עושה אוברלקלוק והיא עם כרטיס מסך סטנדרטי.

בישביל עבודה " חלקה יותר " אולי עדיף לך לעשות מערך RAID ... לי זה נתן שיפור בעבודה בוינדוס וזמני טעינה של דברים.

פורסם

אין סיבה להחליף את הספק הזה כל עוד הוא מחזיק, בייחוד כאשר כרטיס המסך חלש למדי ולא דורש הרבה.

בקשר לזכרונות - לזכרון יש שני מאפיינים: מהירות וLATENCY. הראשון זה ה800MHZ למשל, השני זו סדרת המספרים 5-5-5-15 למשל. ככל שעולה המהירות (שזה טוב) בד"כ עולים גם ה"עיכובים" (שזה מן הסתם לא טוב). כאשר מחברים כמה סוגים של זכרונות ביחד, הכל עובד לפי המכנה המשותף הגרוע ביותר - משמע, המהירות האיטית ביותר והעיכובים הגבוהים ביותר - מה שהופך "היברידיזציה" של זכרונות ללא משתלמת לרוב, וזאת למרות שההבדלים יהיו מינוריים.

ולא, לא תרגישי הבדל במהירות. כל מה שתרגישי זה ההבדל בין 2 לבין 4 ג'יגה. לא חבל לשלם 380 שקל במקום 150 ל2GB 800MHZ?

פורסם
  • מחבר

אני יודעת שאין סיבה להחליף את הספק הנוכחי שיש לי. הוא טוב והוא עושה את העבודה.

VIC07 - אם אני אוסיף עוד 2 ג'יגה של 800Mhz זה לא יהרוס? כי אלה יש לי הם 667Mhz והבנתי שאם מערבבים מהירויות זה לא נותן שום דבר, אלא רק גורע.

KAKADU999 - גם אני בדעה שלך, אני באמת חושבת שזה ישפיע, אפילו קצת, זה חייב להשפיע.

המערכת שלי טובה איכשהי ואני מאוד מרוצה ממנה כי היא עובדת חלק ללא בעיות, רק חשבתי לשדרג את הזכרונות כדי לקבל קצת יותר מהירות זה הכל.

וגם אם אני כבר קונה אז לא כדאי לקנות את ה-1066Mhz בגלל ההבדל הכל כך קטן מבחינת כסף?

כי אולי כן בעתיד אני אחליט לשדרג עוד דברים...

אשמח לשמוע עוד דעות בנושא :)

תודה בנתיים לכל מי שהגיב

פורסם
  • מחבר

אתה נתת סוג אחר ושל חברה אחרת

אני התכוונתי שהסוג והחברה שאני הבאתי באתר של KSP ושל FOXPC יש הבדל של 10 שקל בין ה-800Mhz וה-1066Mhz

2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel

ה-800Mhz עולים 370 שקל

ה-1066Mhz עולים 380 שקל

הזכרונות שיש לי כרגע זה שני סטיקים של ג'יגה כל אחד 667Mhz

פורסם

אם את לא מפחדת מיד שנייה אז הייתי מציע להשאיר את מה שיש ולהוסיף שני מודולים של 1GB בתדר 667/800.

אם את לא מעוניינת אז שניים כאלו:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3708

פורסם
  • מחבר

לא יודעת, אני לא כל כך מאמינה במוצרי יד שנייה בכל מה שקשור למחשבים....

לא יודעת לא אוהבת את הרעיון שכבר מישהו השתמש בזה... כן כן אני יודעת, זאת שריטה מסוימת :)

יש עוד מישהו שהחליף זכרונות מ-677 ל-1066 ובאמת הרגיש הבדל?

פורסם

אין שום הבדל מורגש.

פורסם
  • מחבר

אם את לא מפחדת מיד שנייה אז הייתי מציע להשאיר את מה שיש ולהוסיף שני מודולים של 1GB בתדר 667/800.

אם את לא מעוניינת אז שניים כאלו:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3708

לא יודעת למה, אבל נראה לי מיותר לקנות עוד 2 סטיקים של 677 עכשיו אם אני יכולה לקנות משהו טוב יותר.

אני יודעת שאולי זה קצת לא הגיוני, אבל כמו שאמרתי מקודם יכול להיות שעוד איזה כמה חודשים אני אחליט לשדרג עוד כמה דברים במחשב

(אני דיי חולת מחשב ככה שאני מאוד אוהבת את השדרוגים האלה ורק מחפשת מה לשדרג כל הזמן...:))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים