עבור לתוכן

המסך הצטמצם..

Featured Replies

פורסם

אני השארתי את המחשב דולק ללילה כמו כל שאר הימים, ופתאום שאני פותח אותו בבוקר אני רואה שהרוחב שלו הצטמצם, ולי אין מושג ממה זה.. אני יודע שלא נגעו פיזית בכפתורים שעל המסך, וגם שלא נגעו במחשב עצמו..

ניסיתי דרך הכפתורים במסך להרחיב אותו, אבל זה לא מספיק להגיע עד הקצוות. גם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקין מחדש וזה גם לא עבד..

הנה תמונה..

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/v/o/l/t/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206241456519181/200309061251495551/DSfffffCF0288f.jpg

תודה לעוזרים.. :-X

פורסם

אחי יש לי בעיה כמעט כמו שלך

ויש לי אותו מסך!!!!!!!!!!!!!!

איזה קטע :)

הוא גם משנה גודל כשחוזרים משומרי מסך

או כשמפעילים את המחשב אחרי שמכבים אותו הרבה זמן

והוא עושה לך לפעמים ריצודים מוזרים (התצוגה ממש נעלמת) לפעמים כשאתה מפעיל את המחשב?

נ.ב.

תבדוק אולי זה מהכרטיס

פורסם
  • מחבר

לא, אין לי שום דבר ממה שאמרת.. זאת הפעם הראשונה שקורה משהו בסגנון..

פורסם

דרעק של מסך, מתי תקנו איימה חדש דנדנש?

פורסם

אני רואה רמקול מצד שמאל, יחסית גדול ואני בספק אם הוא מסוכך... אולי זה הגורם לבעיה.

בכל אופן, אני מניח שהוא עמד שם מספיק זמן כדי לגרום לנזק קבוע.

פורסם

אני ראיתי שני רמקולים... אני גם חושב שהם מיגנטו את הקצוות של המסך...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה מהרמקול.. לא יודע.. מה אני עושה עכשיו ?

אם אני יזיז את הרמקולים זה ישנה את זה ? מה שמוזר זה שזה פתאום קרה, בלי שום תופעות לוואי.. :'(

פורסם
  • מחבר

אהה אהה, זהו, אפשר לשלול את הקטע של המגנוט.. בזמן הריבוט שהמחשב עדיין מעלה את מערכת ההפעלה רואים הכל בסדר גמור, בלי בעיות של צימוק בצדדים.. רק שזה מגיע לווינדוס זה קורה..

פורסם

יש לי מסך כזה במחשב השני שלי.

גם לי זה קרה.

אלו היו הסממנים של הבעיה בהתחלה, מאוחר יותר זה החריף, מאוחר יותר הוא עשה תנועות של פנימה והחוצה...

בסוף רק תיקון אצל החברה עזר :-\

פורסם

המסך שלי מדגם קצת יותר ישן (XJ700T) והבעיה קיימת גם אצלו. הגורם לבעיה היה הריפרש רייט הגבוה ששמתי לו (למרות שהמסך אמור לסחוב אותו) אז פשוט הורדתי.

פורסם
  • מחבר

הוא עבד על 1024x768@85mhz הורדתי עכשיו ל 60 עשיתי ריבוט, ועדיין אין שינוי.. :-\

פורסם

תוריד ל75, תכבה את המסך, תדליק מחדש ותכוון שם את כל השטויות. אם זה עדיין נמשך, תבדוק אם יש לך אחריות לנצל...

פורסם
  • מחבר

The_Exorcist תודה תודה תודה, חזר למצב הקודם. :)

פורסם

זו בעיה של VOLTAGE (:

ברצינות. אם אין אחריות קח למעבדת טלויזיה ,

אם יש ... דרוש להחליף כי זה סימן לא טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים