עבור לתוכן

לפרמט נייד !

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב IBM LENOVO 3000 V100 .המחשב הזה שיגע אותי והוציא אותי מדעתי .החלטתי שזהו אני מפרמט אותו .

אלא שיש בעיה והיא שאני לא מכיר את כל שמות הדריברים והתוכנות הנחוצות לנייד .

אז תהו לי תוכנה שרואה מה שם או שמות הדריברים כדי שאוכל להתקין אותם כי הנייד בא בלי דריברים ודיסקטים .

פורסם

בשעת הpost ("הפעלת המחשב") תלחץ על "LENOVO CARE BUTTON" (הכפתור הכתום שנמצא ליד כפתורי השליטה בווליום) ותבחר

שם RESTORE TO FACTORY DEFAULTS אחרי שעה וכמה REBOOTים המחשב שלך יחזור למצב ראשוני. ד"א ההודעה הזו נכתבת

ממחשב LENOVO 3000 N100 שלא עשה ולו בעיה אחת (אבל אני אישית התקנתי עליו XP במקום הויסטה שהיתה עליו).

פורסם
  • מחבר

לישות REBOOT באיזה דיסק ?

דיסק אחר של WINDOWS XP ?

כי לי לא נתנו לי דיסק עם המחשב הנייד שלי .

רק קיבלתי דיסק עם במחשב הנייח שלי והוא לא מקורי

ונותן לי שגיאה WINDOWS RESTORE .

והוא פשוט לא מפרמט אני עושה את הכול כמו שצריך ופשוט לא רוצה .

פורסם
  • מחבר

סליחה על השגיאה IBM LENOVO 3000 V100

IBM LENOVO 3000 V100

ולא N100

פורסם

בשעת הpost ("הפעלת המחשב") תלחץ על "LENOVO CARE BUTTON" (הכפתור הכתום שנמצא ליד כפתורי השליטה בווליום) ותבחר

שם RESTORE TO FACTORY DEFAULTS אחרי שעה וכמה REBOOTים המחשב שלך יחזור למצב ראשוני. ד"א ההודעה הזו נכתבת

ממחשב LENOVO 3000 N100 שלא עשה ולו בעיה אחת (אבל אני אישית התקנתי עליו XP במקום הויסטה שהיתה עליו).

שום דיסק. פשוט תפעיל את המחשב ותעשה את מה שכתבתי. יש לך מחיצת שיחזור מוסתרת בהרדדסק שמטפלת בזה

פורסם
  • מחבר

לא .

לא יכולתי לעשות כלום כשהיה וינדוס לא תיקיה מוסתרת ולא כלום . קיבלתי אותו מלא וירוסים וניסיתי לעשות אבל פשוט לא רצה עד היום שהוינדוס נפל תפס אותי על חם .שאין וינדוס ואי אפשר לעשות כלום .אלא אם אתם תגידו לי לעשות משהו .

פורסם

מה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור הכתום בעת הפעלת המחשב (לא הWINDOWS)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים