עבור לתוכן

ביקורת - DOK מהיר במיוחד...

Featured Replies

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי למה לא טרחו לבדוק את הSANDISK CONTOUR בביקורת הזאת?

בסופו של דבר הביקורת הזאת די חובבנית בלי ספינת הדגל ללקוחות נורמליים של SANDISK...

פורסם

עזוב, אני עדיין לא מבין למה צריך DOK מהיר במיוחד שעולה פי 3 מDOK מסכן של סאן דיסק שעושה את אותה עבודה אבל לוקח לו עוד כמה שניות בהעברת קבצים (DEAR LORD)

פורסם

אני מסכים אתך בחיסרון היצוג של סאנדיסק בביקורת.

לגבי זה:

עזוב, אני עדיין לא מבין למה צריך DOK מהיר במיוחד שעולה פי 3 מDOK מסכן של סאן דיסק שעושה את אותה עבודה אבל לוקח לו עוד כמה שניות בהעברת קבצים (DEAR LORD)

תקרא את העמוד הראשון בביקורת, המטרה של ה-DOKים האלו היא לא להעביר קבצים אלא לשמש פלטפורמה לתוכנות שרצות ישירות מההתקן או אפילו למערכת הפעלה שלמה.

קח דיסק קשיח מהיר מאוד ואיטי מאוד, תריץ מהם XP, מי מבין השניים לדעתך ישרת טוב יותר את המטרה?

פורסם

ביום שבו תצטרך לעבוד באופן קבוע בXP מDOK זה יהיה משהו חשוב

בנתיים הDOK שלי מפעיל 3 מערכות הפעלה LIVE לצורכי תיקון שונים (bart, DSL, BackTrack) ללא בעיה מיוחדת

פורסם

בסופו של דבר הביקורת הזאת די חובבנית בלי ספינת הדגל ללקוחות נורמליים של SANDISK...

אני ימחיש לך את זה אחרת בתקווה שתבין

לא מכניסים למסלול מרוצים ג'יפ .

ואיך אתה קובע שהיא חובבנית ?

בגלל שאין קרוזר?

כבודה של סאנדיסק הגדולה ושל הקרוזר מונחים במקום אף אחד לא שכח את הקרוזר המעולה.

ואם שמם הייה עולה בביקורת הזאת אז זה רק לרעה .

הוא בטח הייה עוד מפגר אחרי הקוסאייר

אז נחסכה לו פדיחה לדעתי .

הוא טוב בשלו(אם תרצה תרא לזה בשטח)

לדעתי הביקרת הייתה מעולה

ונהנתי לקרוא אותה .

פורסם
  • מחבר

אני ימחיש לך את זה אחרת בתקווה שתבין

לא מכניסים למסלול מרוצים ג'יפ .

ואיך אתה קובע שהיא חובבנית ?

בגלל שאין קרוזר?

כבודה של סאנדיסק הגדולה ושל הקרוזר מונחים במקום אף אחד לא שכח את הקרוזר המעולה.

ואם שמם הייה עולה בביקורת הזאת אז זה רק לרעה .

הוא בטח הייה עוד מפגר אחרי הקוסאייר

אז נחסכה לו פדיחה לדעתי .

הוא טוב בשלו(אם תרצה תרא לזה בשטח)

לדעתי הביקרת הייתה מעולה

ונהנתי לקרוא אותה .

חבל כרגיל שאתה מספר סיפורים ונותן דוגמאות לא נכונות בעליל.

למקרה שלא ידעת, הקרוזר כן נמצא בביקורת, הקונטור לא נמצא בביקורת

הקונטור נותן ביצועים הרבה יותר טובים מאשר הקרוזר שנחשב הDOK הפשוט של SANDISK, והוא צריך להתחרות בDOKים האחרים שנמצאים בביקורת הזאת.

ועדיף שאני אמחיש לך בצורה שאתה תבין

אם אתה קורא לקונטור ג'יפ לפי ההשוואה שלך, כנראה שאתה רק מוכיח את הידע "הגדול" שלך בתחום המחשבים, חבל שאנשים כמוך שחוץ מלעשות מודינג לא יודעים יותר מידי דברים יהרסו לאנשים אחרים כאן את הפורום.

פורסם

די ילדים, תתנהגו יפה

פורסם

מחזק מאוד, לדעתי הFLASH המהיר "ALL-AROUND" ביותר בשוק. הביקורת שכחה לבדוק מהירות עבודה עם קבצים קטנים מאוד לאורך

זמן (4KB ומטה) שבהם קצב ההעתקה של הPATRIOT יכול לרדת אפילו ל80KB/s!!! עבדוה עם קבצים כאלו חיונית במיוחד למערכות

LINUX PERSISTANCE למינהן.

פורסם

מה קשור USB3? הDOKים של היום לא קרובים לגרד את תקן USB2.

פורסם

למה עושה את העבודה? מחישוב של כתיבה במהירות 5.14 MB/S, אתה צריך 52 דקות בשביל למלא DOK של 16GB. זה המון, אני יכול כבר לשנן את הביטים וזה יקח לי פחות זמן... :nixweiss:

52 דקות לטעמי בשביל להעביר שני סרטי 720P- זה זמן לא סביר בעליל... ואני עוד לא מדבר על העתקת קבצים קטנים...

פורסם

עם זה מה שאתה עושה עם הDOK שלך סבבה.

אצלי הוא משמש לאחסון קבצים רגילים והרצת תוכנות PORTABLE. לא הגעתי למצב שאני כותב כל פעם עליו כמה גיגה במכה

פורסם

די מתסכל לעבוד עם PORTABLE FIREFOX עם כמה תוספות מותקנות שלא על DOK מהיר (בקריאת קבצים קטנים במיוחד).

פורסם

להזכירכם השוק של הDOK קיבל גם תפנית נחמדה בשם ESATA שדי דורסת את הUSB

פורסם

נו, אז אולי החברות יצתרכו ליישר קו ולהוציא DOK בהתאם,

ואז כל הדיון הזה קצת מתאדה תוך כדי ?

:xyxthumbs:

אני מנסה להסביר לך שהמגבלה כרגע היא בשבבי הFLASH ובבקרים ולא במהירות התקן. אתה יכול לאפשר להתקן רוחב פס של מיליון מגהביט לשניה

אבל זה לא יעזור הרבה אם המגבלה של ההתקן עצמו היא 30 מגה בייט.

פורסם
  • מחבר

להזכירכם השוק של הDOK קיבל גם תפנית נחמדה בשם ESATA שדי דורסת את הUSB

זה לא בדיוק תפנית, כי עדיין ברוב המקומות אין ESATA, במיוחד במגזרים עיסקיים.

בנוסף לכך, חלק גדול אם לא כולם לא מקבלים מתח מהכניסה הזאת, ולכן צריך לחבר להם USB במקביל, דבר שמקטין את היותו DOK.

להתחיל להסתובב איתו ועם כבלים נוספים זה לא ממש נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים