עבור לתוכן

כרטיס קול לחיבור אורגן למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום!

חבר שלי ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס קול הוא צריך לקנות כדי לחבר את האורגן שלו למחשב. האורגן שלו הוא של YAMAHA, והוא אורגן אוריינטלי (צלילים ים תיכוניים). הוא גם אמר לי שהאורגן מיועד לחיבור למחשב כי יש לו כבל של 15 פינים (זכר) שהוא אמור לחבר למחשב, והוא קיבל איתו גם דיסק לעריכת מוזיקה- משמע שהתכונה כן קיימת באורגן.

רציתי שתגידו לי איזה באיזה כרטיס קול קיים כזה חיבור (15 פינים נקבה) שמתאים לחיבור האורגן. אני לא צריך משהו מיוחד ומקצועי, הכי פשוט ורצוי שיהיה משהו שדיי נפוץ בחנויות "שכונתיות" על מנת שהוא יקנה באיזור מגוריו. אם ממש אין ברירה נמצא כבר איך להביא את זה מ-PCH, אבל רצוי משהו נפוץ.

תודה!

פורסם

אם אני לא טועה החיבור של אורגן בכרטיס קול דומה לחיבור של גויסטיק במחשב.

רק שהוא נמצא בכרטיס קול לכן אני חושב שכל כרטיס קול בעל חיבור כזה יתאים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני לא מכיר כרטיס קול כזה ;)

לכן התייעצתי איתכם..

מחכה לתשובה. תודה.

פורסם
  • מחבר

חחחח הבאת לי מדוד חח..

חבר שלי ממש לא צריך כרטיס של 5.1 ערוצים. אם מישהו מכיר כרטיס פחות יקר מזה שכולל את האופצייה של חיבור האורגן (15 פינים) לכרטיס כל אני יודה לו אם הוא ירשום את שם הכרטיס.

פורסם

אם אני לא טועה, כמעט בכל כרטיס קול חיבור ה-GamePort (זה שמחברים אליו את הגויסטיק) הוא גם חיבור מידי..

אני יכול לראות שבכרטיסי קול שמובנים על הלוחות של Gigabyte רשום Game/Midi port X 1

אני מאמין שבכרטיס קול שלו יש חיבור גויסטיק, ואם לא - אז הוא פשוט לא חיבר אותו (יכול להיות שהוא סופק בנפרד, ורק צריך לחבר אותו), שהוא גם מה שהוא מחפש...

ואני מאמין שהקישור הבא יכול לעזור לו מאוד:

http://www.turtlebeach.com/site/kb_ftp/8953004.asp

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה, כנראה יש לו כרטיס מובנה ללא החיבור הזה. מחר אני אהיה אצלו ונראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים