פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים שבת שלום לכולם ! אתמול (שישי) קיבלתי את תצוגת ה LCD שהזמנתי (אריהב) בגודל 20*4, ואת הכבלים והחיבורים שבקשתי - בנפרד. התחלתי בהלחמות, וחיבורי הכבלים, ובדיקתו. הכל פעל מצויין, כולל התאורה האחורית. המסך מחובר ליציאה המקבילית דרך 13 גידים המזינים את המסך בין היתר באותות, 5+, והאדמה. על התצוגה מולחמים 13 הפינים, ומהחיבור המקבילי מגיעים 13 גידים שבקצהם חיבור נקבה תואם לפינים המולחמים על התצוגה, כך שאני יכול בקלות להפריד את המסך מכל הכבלים. להכנת המעמד, נדרשתי לכופף משטח ברספקס של 150X150X5 מ"מ בחלקו התחתון לזוית של בערך 75-80 מעלות. קצת עם המבער, ואז לכופף את המשטח.... כאן מתחיל החלק מורט העצבים - החישובים, המדידות והסימונים לחורי הקיבוע. לאחר חישובים רבים ומדידות, הגעתי למלבן שקודקודיו הם אמצעי חורי הקיבוע העתידיים. המלבן - 55X93 מ"מ. העבודה הסתיימה בקידוח חורי הקיבוע (3ממ), וקיבוע התצוגה עצמה על גבי מעמד הפרספקס. תהנו מהתמונות ! תצוגת זמן תצוגת מערכת תצוגת ווינאמפ עוד תצוגת ווינאמפ אשמח לתגובות !
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים Nice looking work, the perspex is a little bit scuffed up. But don't you want to mount the LCD on the computer or monitor?
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים מחבר תודה ! בהתחלה לא תארתי לעצמי שאני אצליח כל כך טוב על הפעם הראשונה, אז לקחתי פרספקס קצת דפוק.... הקדימה של המארז בכלל אני לא רואה, ואין לי גישה, ואת המסך אני לא רוצה להרוס וזה טוב עומד לי ככה מול העניים מתחת למסך....
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים אפשר לשאול איפה קנית את הצגכי אני ביקרתי בכל החנויות בתחנה המרכזית הישנה בתל-אביב ולאף אחד לא היה את הצג עם הפונקציה שרציתי.(טוב לא בכולם)
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים כן אני מישתתף בבקשה להוספת תמונה של החיבור האחורי עכשיו לא הבנתי כלכך איפו הנגד המישתנה בשביל חוזקת הצבע
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים יפה מאד אחלה עבודה גם אני מצטרף לבקשה לתמונות של החיבור למחשב.והפרספקט באמת קצת משופשף.
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים אפשר לשאול איפה קנית את הצג כי אני ביקרתי בכל החנויות בתחנה המרכזית הישנה בתל-אביב ולאף אחד לא היה את הצג עם הפונקציה שרציתי.(טוב לא בכולם) תקנה באריהב, אצלם יש גם מסכים תומכי עברית
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים סה"כ יצא יפה , תתחדש אבל במקום האזיקונים היתי משתמש בברגים , זה הרבה יותר אסטטי
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים KILLER] link=board=2;threadid=46988;start=msg424798#msg424798 date=1062838698]תקנה באריהב, אצלם יש גם מסכים תומכי עברית חשבתי על משהו בסגנון ה 70 עד 120 שקל,זה יוצא משהו כזה?
פורסם 2003 בספטמבר 622 שנים יפה מאוד קבל ח"ח... אני גם מעוניין לעשות, זה מסובך? איך אתה עשית בעזרת המדריך שבאתר? כמה זמן עבודה? כמה עלה לך החומרים? מה הכתובת של ארהיב? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.