עבור לתוכן

עזרה בפתרון בעיית אודיו

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

כבן אדם שאינו מבין גדול בתחום הסאונד, אני מבקש את עצתכם בבחירת פתרון אודיו לצרכים שלי.

המצב כיום:

חדר של 3X3.5 מטרים, זוג אוזניות של סנהייזר (פשוטות, HD 437) מחוברות למחשב.

הסיבה העיקרית בגללה אני לא מרוצה - אסוס כנראה בחרו לחסוך כמה גרושים בלוח האם שלהם (ASUS A7N8X Deluxe), ואני נתקעתי עם קרקושים ורעשים מוזרים בזמן פעולת המעבד, עכבר ודיסק קשיח בפלט האנלוגי (אם יש למישהו רעיון לפתרון אני אשמח, אבל אני חייב לומר שניסיתי כבר ה - כ - ל).

סיבה משנית בגללה אני לא מרוצה - היה נחמד לו היו לפחות זוג רמקולים כאשר רוצים לצפות בסרט או להאזין למוזיקה יותר מאדם אחד, או סתם כאשר אין חשק לאוזניות.

פתרון אפשרי 1: לקנות כרטיס קול, למשל אודיג'י חביב, אבל אז אני מקריב כ 600 ש"ח בלי להתחיל לפתור את בעיה 2, ואני גם מקריב את האפשרות להשתמש ב Dolby Digital Real Time Encoding שקיימת בכרטיס הקול המובנה.

פתרון אפשרי 2: להשתמש ביציאה הדיגיטלית.

פתרון 2 נראה לי עדיף.

הדרישות: כניסה לאוזניות ברסיבר ח - ו - ב - ה!

המערכת אולי כרגע מיועדת לחדר קטן, אבל בעתיד היא תנדוד לסלון (בדירה משלי), ולכן כדאי להתחשב בזה.

אני לא חייב 5.1 ברגע זה, גם סטריאו יספיק לי כרגע.

תקציב: כיוון שכסף לא גדל על עצים בפעם האחרונה שבדקתי, ואני גם לא מנכ"ל טבע - אני מעדיף שהפתרון יהיה במסגרת 2000 ש"ח.

אם תגידו לי שבשום אופן אי אפשר לארגן משהו סביר בתקציב הזה, בידיים רועדות אני אהיה מוכן להוציא עד 3000 ש"ח.

קחו בחשבון שאני לא צריך ציוד High end אלא משהו טוב.

אם לדעתכם גם 3000 ש"ח לא ניתן למצוא רסיבר (שיתן אפשרות בעתיד לחבר מערכת רמקולים 5.1) וזוג רמקולים טובים, אני לא פוסל את האפשרות לקנות כרגע רק רסיבר (שיאפשר לי לשמוע דרך האוזניות בלי חריקות!) ולהשלים אחר כך רמקולים.

אני גם לא פוסל משומש.

תודה רבה לכל הסבלנים שקראו את המגילה שכתבתי, ולכל העוזרים.

פורסם

כן כן אני סבלן (גם זבלן אבל את זה נעזוב עכשיו)

בקשר להודעה שלך

קודם כל תשיג רסיבר , תחבר למחשב ותבדוק שעדיין אין רעשים (תחבר גם באנלוגי וגם בדיגיטלי)

שנית כל : תתחיל לבדוק חנויות סאונד מקצועיות (ואני לא מדבר על "בסט ביי , שקם אלקטריק ודומיו")

אפשר גם לבדוק אתרי פומביות לפעמים יש שם מציאות

וגם כל מיני לוחות יד שנייה

זהו לבנתיים

פורסם
  • מחבר

אני שוקל רסיבר יאמאהה RX-V440 תמורת כ 1800 ש"ח

וזוג רמקולים מדפיים KEF CODE 70 תמורת כ 1000 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים