פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים שלום אני מתלבט בנושא של היכן כדאי להתקין תוכנות והאמת שעשיתי חיפוש באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה מספקת.חילקתי את הכונן שלי לשתי מחיצות, C בה יש מערכת הפעלה ו D ,גודל הכונן 1Tהשאלה היא איפה להתקין תוכנות כגון סקייפ או DAEMON TOOLS ב C או בD?ואיפה כדאי להתקין משחקים כגון COD4?תודהעומר
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים תוכנות מכל סוג שהוא וגם משחקים מתקין בכונן/מחיצה של מערכת ההפעלה, ללא מערכת ההפעלה לא יתפקדו התוכנות,וכמה שטח כבר תופסות התוכנות בכונן עם נפח של טרה ?בתקווה שמוקצה לפחות 60 - 100 GB עבור C .
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר אכן הקצתי 60, אמרו לי שהשמירות של המשחקים תופסות הרבה מקום זה נכון?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים למה חילקת למחיצות?זה ממש לא משנה לאן אתה מתקין, תן לו להתקין לנתיב ברירת מחדל.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר הרעיון מאחורי חלוקה למחיצות הוא שאפשר לפרמט רק את מחיצת התוכנות ולא לפגוע במחיצה עם התמונות והמוסיקה
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים omer-eרעיון טוב ולא מזיק לחלק לשתי מחיצות.התקן תוכנה לגיבוי IMAGE חינם, את האימאג' שהתוכנה יוצרת שמור במחיצה הגדולה .לא יהיה צורך לפרמט "לעולם" את מחיצת C .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.