עבור לתוכן

Appple iPod shuffle 2nd generation internal amplification at output.

Featured Replies

פורסם

Hi everyone, i encountered a problem with my ipod.

The iPod itself works just fine, its the lack of information on apple website.

I recently placed an order for a pair of soundmagic pl 50 in ear headphones, the headphones have the internal resistance of about 55ohm, now from what i understand this is not a small value.

Now logic will dictate that such a small device as an ipod shuffle wont have a high amplification and as we have seen over the years apple makes their money from making small and good looking devices and not on performance.

So my question is, is there a way to know what is the amplification per channel on that little device?

"L]mW + [R]mW]" .

Cheers

Roman

פורסם

אל תדאג, העניין של ההתנגדות זה פשוט להגביר את הווליום יותר. לא עניין של התאמת עכבה בנגן לאוזניות למרבה המזל.

אתה צריך לדאוג יותר מהאיכות סאונד של השאפל, בין הגרועים שיש FWIR. חבל על האוזניות, מגיע להן יותר. :smile1:

פורסם
  • מחבר

שילוב של סאנסה קליפ עם מגבר FIIO E5? ראיתי שזה דיי פופולרי בעולם.

פורסם

כן שילוב די נחמד, אם יש לך כוח למגבר הנייד. יותר נכון מגברון... או מגברון-צעצוע... טוב לא יודע, לא שמעתי בעצמי. ;D

לדעתי עדיף נגן עם יותר עוצמה בקנה, כמו הI7. הוא גם נשמע יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

האוזנייות והמגבר כבר בדרך אז הכול עניין של מקור.

מישהו יודע איכן ניתן להשיג את הספצפיקציות ורשימה של הרכיבים שנימצאים בנגנים הזולים האילו שדומים לאייפוד שאפל?

פורסם

רוב היצרנים לא מפרטים יותר מדיי. מקסימום רושמים שיש שם איזה הספק מסוים תחת עומס כלשהו. תנסה לבדוק בגוגל, הסיכוי הטוב ביותר שלך הוא שמישהו רשם את זה בפורום כלשהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יש דרך מסויימת לברר איזה רכיבים יש באייפוד שאפל האמיתי?

האם הוא עד כ"כ גרוע?

פורסם

כמו שאמרתי, תבדוק בגוגל אם תמצא את המידע הזה. אני מניח שהוא קיים בפורום כלשהו כי זה בכל זאת מכשיר דיי נפוץ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מה שאפשר להבין זה שהאייפודים הרגילים הם לא משהו והשאפל עוד יותר גרוע?

פורסם

כן בגדול למרות שהבנתי שהמצב משתפר משמעותית עם חיבור מהליין-אאוט.

פורסם
  • מחבר

ליין אאוט? אני מפספס כאן משהו או שאין לין אאוט לאייפוד שאפל.

תסביר בבקשה למה התכוונת. :)

פורסם

ממה שאני יודע הדרך היחידה לקבל ליין-אאוט במכשיר הזה היא ה-iMod שדורש לפרק קצת את המכשיר :)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים