פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים קראתי את המדריך איך לקרר טוב יותר את הכרטיס מסך שמתי על 40 והוא רועש לי וקשה לי להתרגל לרעש הזה אז רציתי לשאול איך אני מכין עוד פרופיל ואיך אני משנה בינהם ?אני עבדתי עם המדריך הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0וראיתי גם את המדריך הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403868.0//אשמח לדעת מה ההבדלים ומה עדיף המדריך שאיתו עבדתי או המדריך השני?המטרה שלי כמובן היא קירור בכמה שפחות רעש.תודה רבה מראש חגי.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים HD4870 "נולד" לעבוד בטמפרטורות גבוהות 60 - 90 מעלות C תעבור על המדריכים שצרפת - בתוכנה CATALYST CONTROL CENTER תוכל לווסת את מהירות המאוורר וליצור פרופילים .אפשר בהחלט לעבוד עם 60 מעלות וללא רעש חריג.דאג לסירקולצייה יעילה במארז, מאוורר קדמי מכניס אויר, מאוורר אחורי מוציא.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים שני המדריכים טובים..קח בחשבון שברע שתוריד את המאוורר מתחת ל40% הטמפ' תעלה בהתאם..בדוק את זה במאמץ..ובקרה "הגרוע" קניה של קירור יעודי תהיה הפתרון..אבל תחילה בדוק את נושא הRPM..
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר שני המדריכים טובים..קח בחשבון שברע שתוריד את המאוורר מתחת ל40% הטמפ' תעלה בהתאם..בדוק את זה במאמץ..ובקרה "הגרוע" קניה של קירור יעודי תהיה הפתרון..אבל תחילה בדוק את נושא הRPM..אני לא רוצה לסכן את האחריות שלי אז אני לא רוצה כל כך להוריד את הקירור הקיים.השאלה היא איך אני עושה שני פרופילים ואיך אני מחליף בינהם .שנגיד אחד יהיה 23 אחוז ללילה ועוד אחד של 40 בערך למשחקים.תודה מראש חגי.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים הפרופיל נקבע לפי הטמפ'..לא לפי לילה או יום ;Dפשוט תקבע את טווח הRPM שאתה רוצה בטמפ' מסוימת וזהו..אין צורך ביותר מדי פרופילים..
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר אני רוצה לעשות שתי פרופילים אחד של 40 ואחד המקורי של 23 איך אני עושה 2 ואיך אני מחליף בניהם זאת השאלה כי לא נראה לי מתאים שאני כל לילה שארצה לישון אערוך פרופיל ויוריד אותו ל23יש אפשרות לעשות 2 ולהחליף בניהם נכון?תודה שוב על העזרה חגי.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים אתה מאבד אותי כאן ;Dאתה לא זקוק לשניים..אתה קובע שבטמפ' של (לדוגמא) 60 ומטה המאוורר יעבוד על פחות מ40%..ובמקרה של 60+ הוא יעבוד על 40%+..וזהו..לא צריך להחליף פרופילים וכו..
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר אהההההההההה אני קשה קליטה לפעמים הבנתי עכשיו איך אני עושה את זה ? עם המדריך שעבדתי זה רק על פרופילים..
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים ממליץ לקבוע לפחות 3-4 פרופילים, כל משחק מאמץ את הכרטיס מסך באופן שונה. תתחיל מ-30% מהירות מאוורר(עד כאן לא שומעים את המאוורר) ותסיים ב-45%(לא רועש מדי ומקרר טוב) *בינהם תקבע עוד 2 פרופילים. תנסה לאעזר גם בזה:
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר התחלתי לעבוד לפי המדריך הזה :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403868.0//הגעתי לחלק שמגדירים בתוכנה שמתי בדיוק את אותם הגדרות כמו שלוT_Min = 60T_Max = 95T_Slope = 43ושאר ההגדות הם:PWM_mode = 2T_hysteresis=0PWM_ramp_on=1PWM_ramp=1PWM_hysteresis=0Spinup_cycle=25ואני עושה OK ופתאום המחשב עושה רעש כמו שואב אבק והכוח של המאוורים עולה ל80 אחוז במדריך כתוב שזה אולי טיפה ירעיש והטמפרטורות יהיו על 65 לי הם היו על 50 בערך ורעש חזקאז איפה טעיתי במדריך?תודה מראשחגי.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים בדוק על כמה עומד הטמפ' ולפי זה תכוון אותו..נסה לשחק עם הגדרות הT MAX/T MIN ולראות איך הRPM משתנה בהתאם למה שנראה לך..
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים מחבר ניסתי להגדיר רק את הSpinup_cycle ולעשות OKברגע שאני שם 25 שם הוא חוזר לשמונים ועושה את הרעשאז מה הבעיה פה?
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים נסה לשנות את הT MIN והSPINUP..ולפי ההגדרות הכל תקין..אתה צריך לשחק קצת הדברים..לראות מה עובד אצלך.. ;D
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים מחבר נסה לשנות את הT MIN והSPINUP..ולפי ההגדרות הכל תקין..אתה צריך לשחק קצת הדברים..לראות מה עובד אצלך.. ;Dאיך אני משנה את הSPINUP לפי המשוואה הלינארית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.