עבור לתוכן

מעבדי ה-Athlon64 יהיו יותר טובים מה-פרסקוט?

Featured Replies

פורסם

או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?

פורסם

כרגע לאף אחד אין תשובה.

תחכה ליציאת המעבדים ולהשוואה הראשונה... יהיו המון כאלה

פורסם

זה שאינטל תמשיך לשלוט זה ללא ספק

אבל אולי זה יעזור קצת להעלות את נתח השוק של AMD

להערכתי המעדים 64 של AMD יהיו יותר טובים בגלל העובדה שהם 64 ביט ולא 32 כמו הפ4 .

פורסם

או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?

אני לא חושב שאינטל שולאת בשוק בביצועים....

פורסם

חשבתי על דבר כזה (ואני בטוח שעוד כמה) עכשיו שאינטל עוד בדור ה32 ביט עם המעבד הכי חזק שלה היא לא בפיגור ענק (לפי ביקורת שהתפרסמה לא מזמן פה באתר) מאחורי המעבד 64 ביט של AMD אז מה יקרה שאינטל גם תעבור ל64 בסופו של דבר?, ומה יהיה על AMD? ??? :-\

פורסם

amd will go to 128 :D

פורסם

להערכתי המעדים 64 של AMD יהיו יותר טובים בגלל העובדה שהם 64 ביט ולא 32 כמו הפ4 .

זה בכלל לא בטוח...

כנראה שמעבדי ה64 של AMD יעברו את הP4 בפער ניכר לפי מבחני ביצועים ראשוניים, אבל נאלץ לחכות ותאריך היציאה של המעבד כדי לראות ביקורות אמיתיות. כמובן שמדובר בתוכנות שפועלות על 32 ביט וב64 ביט כנראה שAMD לא תספור גם את הפרסקוט. לביצועי ה32 ביט נצטרך לחכות.

פורסם

עופר אני מופתע לשמוע דבר כזה ממך, זה אפילו עצוב :'(

פורסם

תשמע עם נתח שוק של 84 אחוז אי אפשר להתוכח

אולי זה ירד ל 60 אחוז (זה החלום הרטוב של AMD ) אבל אני לא רואה איך זה מתהפך.

פורסם

אין קשר ל 64 ביט, מעבדי האת'לון64 יהיו מהירים בהרבה מ 32 ביט את'לונים הנוכחיים בגלל בקר הזיכרון המשולב שלהם, לגבי פרסקוט ימים יגידו.

פורסם

אהה חשבתי שהתכוונתה לשלוט בביצועים בגלל זה התפלאתי לשמוע ממך את זה.

פורסם

מ60%, הדרך ל50% לא ארוכה כלכך... עניין של כמה שנים

אם AMD תמשיל להציג מעבדים שישתוו למעבדים של אינטל מבחינת ביצועים, לא יקח הרבה זמן עד שהציבור יקלוט מה הוא מפסיד ואז הוא יקנה הרבה יותר AMD

פורסם

לשיוויון בין החברות אין הרבה סיכוי אבל בזמן האחרון יותר ויותר אנשים יודעים מה זה AMD, ולא אנשים מהסוג שגולשים כאן בזון. גם חנויות (בגלל הרצון הישראלי לקנות הכי בזול) התחילו להציע מפרטים עם מעבדי AMD ואפילו במקום הקדוש, במכרזים, הם מוצעים למכירה

פורסם

אם תשאל אותי עניין השווין תלוי בזמן. אם שתי החברות ימשיכו להתחרות אחת בשניה ואף אחת לא תציג איזה מוצר שיעלה בהרבה על כל מה שמתחרתה תוכל להציע, הם יגיעו לשוויון פחות או יותר תוך פחות מ10 שנים (הערכה שלי כמובן, שום דבר מבוסס)

פורסם

AMD זה טרנד וכמו כל טרנד הם יעלמו במוקדם או במאוחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים