פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים MX518עכבר מצויון,לי לא מתאים לכף היד,גדול,אני משתמש בו עכשיו,מאוד אוהב את הביצועים שלולדעתי לא תמצא יותר טוב.זה עכבר משופר,להבדיל מהישן,לא להתבלבל.בתקציב שלך יש בארץ אמון אפשריות של עכברים איכותיים כמוGIGABYTE GM-M6800Razer Salmosa Gaming MouseG500 Laser Gaming MouseG5 Laser MouseSideWinder X5
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים אלחוטי=לא מתאים למשחקים.אני ממש לא מסכים , הG7 שלי עושה עבודה מצויינת במשחקים . וכן אני מתכוון לFPS .
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים G5 נעמן!! העכבר הכי טוב בשוק ללא תחרות.מאד דומה ל MX518, הלייזר אמור להיות יותר מדויק מהאופטי - בהחלט לא ברמה שתרגיש!!!!אני לא יודע אם ה 518 מגיע עם אפשרות למשקולות, אבל אני עם ה G5 וכן משתמש במשקולות שקיבלתי איתו.
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים AvivSegalאופטי יותר טוב מלהלייזר,שיש היום,מה לעשות.תקנו MX518,פשוט מעולה,אני מתכוון למשופר החדש.ה 518 לא מגיע בכלל עם אפשרות למשקולות,הוא לא צריך את זהעוד דבר לא קיבלתי אחוזים מהחברה,לא טוב,חח
פורסם 2009 באוקטובר 216 שנים העכבר הגיימרים האלחוטי של Logitech http://dragonsystem-web.com/catalog/images/g7_1.jpgזו הגירסא היותר חדשה לי יש את הישנה בתמונה למטה.יתרונות : אלחוטי מגיב מצוין חסרונות :2.4 ולא בלותוט אין כפתור forward יש רק Back [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.