פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים התוכנות שאתה מחפש זה בדיוק WEBSHOTS וכאלה...חוץ מה"כאלה", אין עוד כאלה...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים אפשר תמיד להוסיף תמונות שלך מקבצים לתוך האוספים של התוכנה.בכל אוסף, יש כמה ריבועים ריקים בתחתית שלו. הריבועים האלו נועדו בשביל להוסיף תמונות משל עצמך.תלחץ עליהם דאבל קליק, תאשר את כל הבלה בלה שהוא אומר, תבחר את התמונה שלך מתוך קובץ, וזהו. התמונה נוספה לאוסף של הוובשוטס.דרך אגב, אפשר גם לייצא תמונות מהאוספים של הוובשוטס לקבצים בודדים...
פורסם 2003 בספטמבר 722 שנים מחבר פשוט יש לי כ 300 רקעים שאני ממש אוהב ואני רוצה משהו פשוט שיעשה בייניהם רוטציה thats it אין ללי כוח להתעסק עם תוכנות כבדות
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים היי ThePorscher רשמת בהודעה הקודמת כי ניתן ליצא תמונות מ WEBSHOTS יש לך תוכנה שיודעת לעשות זאת ולא דרך קובץ BMP שהוא יוצר בתיקיית ווינדוס הפורמט שלו הוא WBZ ואני מחפש תוכנה שתהפוך אותם ל קיבצי JPG בתודה מראש מאיר
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים הדרך שאני מכיר היא לקחת את הקובץ bmp מהתיקייה של הווינדוס.נכון שזה פורמט ששוקל הרבה מכיוון שהוא לא מכווץ, אבל אחרי שאתה מעתיק את הקובץ הזה למקום אחר, אפשר להמיר אותו לפורמט אחר (למשל jpg). התוכנה ACDSee יכולה להמיר bmp ל-jpg בלי בעיות.
פורסם 2003 בספטמבר 1322 שנים כן את הדרך הזו אני מכיר וחוץ מיזה לא צריך להעתיק אפשר פשוט ליפתוח עם ACDsee ולישמורב JPG איפה שרק תרצה הבעיה שלי היא שיש לי 4000 קבצים בפורמט WBZ ששיך ל WEBSHOTS ואני מחפש תוכנה שיודעת להמיר את כולם לפורמט יותר מוכר כגון BMP או JPG
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים קבל תוכנהhttp://www.freewareweb.com/cgi-bin/archive.cgi?download=1&ID=1603
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.