עבור לתוכן

GTX285 או CF של 4890

Featured Replies

פורסם

שלום, אני קונה מחשב לגיימינג כבד ושתי האופציות נכנסות לי בתקציב, שמעתי כל מיני דברים על הקרוספייר שלא אהבתי במיוחד, עם דגש על דריוורים בעיתיים משהו של ATI ולכן אני לא בטוח אם ללכת על מערך חד ליבתי של GTX285 או על CF.

מי מוכן לעזור? תודה רבה.

פורסם

תחכה קצת עוד מעט יוצאים הכרטיסים החדשים של ATI שאמורים לתת ביצועים יותר טובים מהכרטיסים של היום

פורסם
  • מחבר

השאלה היא המחיר...והאמת שגם בקשר אליהם יש את השאלה עם הדרייורים.

פורסם

תחכה קצת עוד מעט יוצאים הכרטיסים החדשים של ATI שאמורים לתת ביצועים יותר טובים מהכרטיסים של היום

מחזק , בסכום שאתה רוצה להשקיע תוכל לקנות את ה5870 שלפי חלק מהבאנצ'ם הלא רישמיים עוקף כמעט כל מה ששמת לך בתור אופציה.

פורסם
  • מחבר

הוא הכרטיס החזק בסדרה? יש תאריך להגעה שלהם לארץ?

פורסם

מלבד ה5870X2 שיצא בתאריך מאוחר יותר , הוא כרגע יהיה הכרטיס הכי חזק למרות שאי אפשר לדעת מה יהיה , גם הרבה אחרי שיצא ה4870 הוציאו את ה4890...

הוא אמור להיות בחנויות בתחילת חודש אוקטובר או במהלכו (פלוס מינוס)

מחיר משוער כ2000 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

וואו, חח...בניתי על לקנות את המחשב שבוע הבא, אין מצב שעד אז הכרטיסים יהיו בחנויותץ,אה?

פורסם

לא נראה לי...

תשמע , אני יודע שזה קשה לחכות אבל אתה לא תצטער,קצת סבלנות וזה ישתלם לך הרבה יותר מלקנות כרטיס HIGH END בדיוק שמחליפים דור של כרטיסים.

אתה תצטער אם תקנה את ה285 או CF של 4890 (שהוא לעצמו מיותר , אחד כזה יותר ממספיק).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה...

ומישהו מוכן לספק קצת מידע בקשר לטענות על הדרייברים של ATI?

פורסם

זה שטויות , היום הדרייברים שלהם לא רעים בכלל .

יכול מאוד להיות שהדרייבר הראשון ל5870 יהיה פחות טוב ממה שאולי יהיה צפוי אבל זה לא בטוח.

הסיבה היא שלפי ההיסטוריה של ATI , לדרייברים הראשונים של כרטיס מסך מדור חדש ישנם "חבלי לידה".

היום הדרייברים של שתי החברות טובים.

זה לא שיקול בקנייה. (לא היום לפחות)

פורסם

כמו שאמרו, יהיה טעות להשקיע כסף בכרטיס HIGH END כל שהוא עכשיו...

* אין בעיה עם הדרייברים של ATI, מציגים שיפור רציני מדרייבר לדרייבר, במיוחד בזמן האחרון

* זוג 4890 יהיו חזקים משמעותית מ GTX285, והאמת שגם חזקים יותר מ GTX295...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים