פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים קיבלתי סוף סוף את אחד מהמחשבים שהזמנתי ואני בתהליכי הרכבה. הכל הולך די חלק חוץ מכמה בעיות שאני נתקבל בהם בכל הנוגע לנושא ה Connectors, Heades and Switches שבלוח אם. הלוח אם הוא Abit NF7 והמארז - Enermax Cs-3181עכשיו, את המארז קיבלתי עם מספר חוטים המחוברים אליו, שאותם אני אמור לחבר לנקודות שונות בלוח אם. עם חלקם הסתדרתי ללא בעיה (FPIO1 Headers, חיבורי חשמל, IDE ו FDC) אבל עם האחרים אני קצת מסתבך. נתחיל לפי הסדר1) SMB1 : System Managment Bus (SM-Bus) Headerהחיבור הזה נראה כשורה בת 5 פינים, הנקראים כדלקמן1) SMBCKL2) No Pin3) GND4) SMBDATA5) +5Vלא ראיתי אצלי שום דבר שמזכיר את השמות האלה / יש לו חיבור ל5 פינים2) IR1 : IR Header (Infraredנראה כמלבן של 2X3 פינים, אשר נקראים כך1) NC2) No Pin3) +5V4) GND5) IRTX6) IRRXשוב, כמו קודם, אין לי ממש מושג מה מתחבר לזה3) FPIO2 Header : Front Panel Input/Output Signals Headerנראה כמלבן של 2X7 פינים, אשר נקראים1) MIC2) GND3) No Conn4) VCC5) Front Right6) Front Right7) No Conn8) No Pin9) Front Left10) Front Left11) GND12) SPDIF-In13) VCC14) SPDIF-Outפה יש כבר טוויסט בעלילה, כי מצאתי כבל עם רוב החיבורים המתאימים.. מצד שני, הוא לא כולל את כולם - יש בו1) Ear R2) Ear R3) Ear L4) Ear L5) Mic - VCC6) GND7) Mic - Dataדי דומה, אבל לא בדיוק..מלבד לחיבורים האלה בלוח שאני לא יודע מה מתחבר אליהם, יש לי שני כבלים מהמארז שאני לא יודע לאן הם מתחברים. הם נושאים את החיבורים הבאים - 1) VCC2) -USB 13) +USB 14) GND(כל אלה בחיבור אחד)ובנפרד 5) GNDשני הכבלים זהים, רק שאחד הוא יו אס בי 1, והשני יו אס בי 2אני ממש מצטער על הפוסט הארוך והמייגע, אבל אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים 1. איזה פאנל שליטה או משהו כזה. אם אין לך, אז אל תחבר לשם כלום. 2. חיישן אינפרא אדום (משמש להעברת נתונים, לפלאפונים לדוגמא). אין אין לך, אז אל תחבר לשם כלום.3. 1 ל-5, 2 ל-6, 3 ל-9, 4 ל-10, 5 ל-4, 6 ל-2, 7 ל-1. שלושת האחרונים הם ניחוש.4. לחיבורים האלו מתחברות כניסות USB חיצוניות. אם אין לך כאלו, אז אין לך מה לחבר לשם. אם יש, אז השמות בכבל ובמחברים אמורים להיות זהים ולא תהיה שום בעיה לחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.