עבור לתוכן

נייד עד 3.5k

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש משחב נייד לצרכים בסיסיים - אופיס וגלישה.

אני מתלבט בין כמה מחשבים: (אם יש לכם עוד כיווונים גם טוב)

Gigabyte - W576M

Lenovo - G550

Dell - הבנתי שיש את האינספיריון ויש את הA860.

הלכתי לאיבוד כבר עם המאבדים T4200' T6500..... זכרון 2mb, 3mb, 4mb... עד כמה הסטיות קריטיות לצרכים שלי....

כולם נראים די דומה וגם המחירים פחות או יותר זהים.

ראיתי שהאחריות של דל הכי מורחבת אח"כ גיגהבייט ואח"כ לנובו.....

חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (שרות), לא כבד מדי ושהחלקים לא יהיו יחודיים מדי כי אז אתה בחתונה קטולית עם היצרן...

אם יש עוד היבטים או דברים שחשוב לשים לב אליהם... אני אשמח לשמוע.

תודה רבה ולילה טוב.... והכי חשוב שנה טובה.

פורסם

כל המחשבים שפירטת, וכמעט כל מה שתמצא בטווח מחירים זה הם מחשבי 15.4-15.6", ששוקלים די אותו דבר (בין 2.7 ל-3 ק"ג), כך שאין משמעות ל"כבד, לא כבד".

לגבי חלקים ייחודיים מידי - יש חלקים סטנדרטיים שניתן לשדרג: זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי WIFI, מעבדים (למרות ששדרוג מעבד דורש פירוק רציני של הנייד ובאופן עקרוני מבטל אחריות). השאר הם ייחודיים לכל יצרן ואפילו לכל דגם.

לצרכים בסיסיים שפירטת באמת אין הבדל מורגש בין המעבדים השונים. כל דבר כפול ליבה יספיק מעל ומעבר.

ל-DELL באמת יש יתרון באחריות ארוכה, למרות שאפשר, לדוגמה, לקנות Lenovo G550 זול ולשדרג לו אחריות ל-3 שנים, ועדיין להישאר בתחום 3.5K.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה....

מבין השלושה על איזה הייתה ממליץ? והאם שמעת על חברת בת של הגיגהבייט - אולידטה???

האם יש הבדל משמעותי בין dual core ל - core 2 dou?

בדל - הבנתי שמבין הסדרות inspirion ו vostro - אחת טובה יותר ואחת פחות טובה אבל אני לא זוכר בדיוק איזה...

מבחינת מסך - האם יש הבדל באיכות בין מט לציפוי מבריק? ואיך אני יודע האיזה דגם המסך מט (העדפה שלי)

סליחה על ריבוי השאלות.... ושוב תודה על העזרה.

פורסם

האם יש הבדל משמעותי בין dual core ל - core 2 dou?

כבר עניתי לך.

בדל - הבנתי שמבין הסדרות inspirion ו vostro - אחת טובה יותר ואחת פחות טובה אבל אני לא זוכר בדיוק איזה...

ה-Vostro שנחשבת חצי-עסקית היא רמה מעל הסדרות הביתיות, אבל ספציפית ה-Vostro A8X0 הזולים הם לאו דווקא ברמה גבוהה מה-Inspiron.

מבחינת מסך - האם יש הבדל באיכות בין מט לציפוי מבריק? ואיך אני יודע האיזה דגם המסך מט (העדפה שלי)

מבריק לרוב נראה יותר טוב, חי, בוהק. אבל לאורך זמן יכול להיות מציק לעבוד עם כזה. בכל מקרה, בין כל הדגמים הנ"ל, רק ה-Vostro באים עם מסכי מאט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים