עבור לתוכן

אני לא יודע למה לצפות מה HD4870

Featured Replies

פורסם

הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות..

וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS...

יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?

פורסם

GTA מושפע מאוד מהמעבד הראשי... גם אם תשים GTX295 לא תקבל הרבה אם בכלל...

באיזה רזולוציה אתה משחק ? באיזה ספק כוח מדובר ? תזכיר לי באיזה תדר המעבד שלך רץ בסטוק ? אתה עם הדרייבר האחרון מהאתר של ATI ?

פורסם
  • מחבר

מממ על הכי גבוה(בפרו 2010)ספק כוח 500של FSB ,המעבד רץ על 2800 כל מעבד,ובסטוק..אני לא יודע..בדיוק מזה,אבל מקווה שהתכוונת למהירות שלו.

וכן דרייבר אחרון..

יש מצב אני צריך להגדיר אותו..?

פורסם

לא אמור להיות לך בעיה...

תריץ 3DMARK VANTAGE ותעלה לכאן את התוצאה...

אני רואה שיש לך XP... תריץ 3DMARK 06....

פורסם

הוא לא סתם שאל על איזו רזולוצייה אתה משחק. כל מסך מחשב יאפשר לך "הכי גבוה" אחר, לכן זה לא תיאור מספיק.

הכרטיס מסך הזה הוא מעולה, אבל לפעמים מתחיל להחנק ברזולוציות ופילטרים מאוד גבוהים.

פורסם

^ ^

או רזולוציות מאוד נמוכות בהם המעבד לוקח המון תפקיד...

פורסם
  • מחבר

1920X1080..אבל בכל זאת מכרטיס מסך יקר אני מצפה שיריץ לפחות השנה הזאתי משחקים ברזולציה כזאת...(או לפחות כדורגל)

ד'א איך מריצים תבדיקה הזאת?

פורסם

מורידים אותה מהלינק הבא

http://194.71.11.69/pub/games/PC/guru3d/benchmark/3DMark06_v110_installer-%5BGuru3D.com%5D.exe

עדיף שתריץ במקסימום הגדרות שהתוכנה מאפשרת כדי לשלול צוואר בקבוק מהמעבד ברזולוציות נמוכות...

אוליי במיקרה הפעלת פילטרים דרך הדרייברים ?

תגדיר כמו בתמונות שצירפתי...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עושם רושם שהמשחק רץ לי יותר טוב עכשיו!

מה בעצם ההגדרות האלו שינו?

ד'א זה הכרטיס מסך שגם יש לך?

פורסם

תודה אחי עושם רושם שהמשחק רץ לי יותר טוב עכשיו!

מה בעצם ההגדרות האלו שינו?

ד'א זה הכרטיס מסך שגם יש לך?

אלו פילטרים אוטומטיים שהדרייבר מחל על כל המשחקים, והרי שלא בכל משחק תרצה שאותם פילטרים יפעלו (מסיבת ביצועים וכד'. אבל הנקודה ברורה).

אז ביטלת אותם לכן המשחק רץ טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

ממ זה בעצם אומר שמשחקים עכשיו ירוצו בפחות גרפיקה?

פורסם

זה בטח 4870 512MB ואתה על רזולוציה גבוהה מדי בשבילו

פורסם

לא, שפשוט הדרייבר לא יחל הגדרות גראפיקה על אפליקציות (משחקים) משלו, והשליטה בהגדרות הגראפיקה תיהיה על ההגדרות במשחקים עצמם.

פורסם

^ ^

או רזולוציות מאוד נמוכות בהם המעבד לוקח המון תפקיד...

בדיוק ההפך, במצבים כאלו הכרטיס הולך לנוח רגל על רגל ומתאמץ רק כשצריכים אותו, זה בדיוק ההפך מנחנק. אתה מתכוון אולי שהמעבד נחנק במצבים כאלו, אבל במקרה כזה זה רק יכול להחמיר ככל שעולים ברזולוצייה (עלייה ברזולוצייה לא תגרום למשחק להיות מהיר יותר במקרה כזה), לכן זה לא רלוונטי.

פורסם

לא התכוונתי שהכרטיס נחנק או שהמעבד נחנק, אמרתי ש-ה FPS ברזולוציה נמוכה ( כמו 1280 ומטה ) יהיו משמעותיות מאוד בן מעבד מהיר למעבד פחות מהיר, שלא כמו ברזולוציות גבוהות בהם רוב הנטל נופל על הכרטיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים