עבור לתוכן

נייד לתוכנות אדובי ו-3DMAX עד 1000$+-

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נייד שידע להריץ באופן חלק תוכנות של אדובי ותלת מימד כגון 3DMAX.

יש לציין שאני מתכוון לקנות את המחשב אונליין מארצות הברית (חבר יביא לי אותו לארץ), כך שקישור לאתר

שממנו היה אפשר להזמין היה טוב.

הדרישות החשובות הן:

מסך של 14.1 או 15.4/6 אינץ

רזולוציות אפשריות:

WXGA+ (1440x900

WSXGA+ (1680x1050

WUXGA (1920x1200 לא סגור על עצמי פה.

דיסק קשיח של 250GB+ עדיפות ל-7200RPM.

וסוללה שתחיק לפחות שעתיים+.

כול השאר פחות חשוב.

תודה לעוזרים!

פורסם

השאלה היא איפה אתה מעביר את הפשרה בין שטח עבודה (רזולוציה), משקל (נגזרת של גודל מסך) ונוחות שימוש (רזולוציה גבוהה מידי הופכת את הטקסט לקטן ולא תמיד נוח לקריאה).

אם אתה רוצה מחשב נייד יותר, עם מסך 14.1", אתה מוגבל ל-WXGA+, או במסכי 16:9 מסוימים, ל-1600X900.

ב-15.4" כבר יש WSXGA+/WUXGA, כאשר ה-WSXGA+ לטעמי הוא שילוב אידיאלי של שטח עבודה ונוחות, ו-WUXGA כבר קטן מידי ומאמץ את העיניים, אם כי לתכנות שרטוט, כל פיסת שטח יכולה להיות חשובה.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שאף פעם לא היה לי נייד קשה לי להגיד איזו רזולוציה תהיה הטובה ביותר בשבילי.

השאלה פה שאם אני קונה מחשב עם רזולוציה של WUXGA, האם אפשרי היה להוריד אותה לרמה של נניח WXGA+

כאשר רק גולשים באינטרנט וכ'ו...

כי אם כן אז לא תהיה לי בעיה גם ברזולוציה של WUXGA.

מה שכן אני בפסלתי מספר ניידים טובים וחזקים רק בגלל שהם ברזולוציה של 1366x768 זה פשוט לא מספיק בשבילי.

בעניין הגודל והמשקל הייתי מעדיף מסכי 14.1" כמובן ,אבל אני לא מתכוון להתנייד עם המחשב ביד יותר מידי רק עם תיק גב

לכן אני פתוח להצעות למחשבי 15" עד משקל של 2.75 קילו.

פורסם

מכיוון שאף פעם לא היה לי נייד קשה לי להגיד איזו רזולוציה תהיה הטובה ביותר בשבילי.

השאלה פה שאם אני קונה מחשב עם רזולוציה של WUXGA, האם אפשרי היה להוריד אותה לרמה של נניח WXGA+

אפשר. זה גורם לטקסט להיות מטושטש (ביחס לרזולוציה טבעית) בגלל אינטרפולציה. לחלק זה מפריע, לחלק לא. אפשר להימנע מאינטרפולציה, ע"י הישארות ברז' הטבעית והגדלת פונטים/DPI בהתאם. זה עובד אבל לא 100%.

דגמים עסקיים כמו ה-Latitude/Precision של DELL וכן ה-HP Elitebook 8530p/w וה-Lenovo Thinkpad W500 יכולים להתאים לך, אבל לא יודע אם תמצא אותם במחיר של $1000, ועוד עם WUXGA.

אגב, לא יודע לגבי האחרים, אבל על מסך ה-WUXGA של ה-W500 אמרו שהוא פשוט זוועה מהלכת, עם אפס קונטרסט ותמונה דהויה. אנשים שראו את שניהם, מסכימים לרוב שה-WSXGA+ בדגם הנ"ל הרבה יותר טוב. אני לא ראיתי אף אחד מהם במו עיניי, אז לא יכול לחזק או להפריך.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מוצא אותם במחיר של 1000$

הדבר היחיד שיש לי כרגע זה את הדל סטודיו 15 עם המפרט הזה:

Memory

4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)

--------------------------------------------------------------------------------

Hard Disk Drive

500 GB SATA Hard Drive (5400 RPM)

--------------------------------------------------------------------------------

Video

512MB ATI Mobility Radeon HD 4570

Processor

Processor: Intel Core 2 Duo Processor T9600 (2.80GHz/1066Mhz FSB/6MB cache)

Network Interface Card

Dell 1397 802.11B/G Wireless Mini Card

Laptop Screen

15.6 inch High Definition+ (900p) Bright LED Display with TrueLife and Camera

זה מדל האוטלט עולה 1000$, המפרט הזה מספיק חזק לצרכים שלי ל2-3 השנים הקרובות?

פורסם

הייתי אומר שכן. אם כי הרזולוציה היא 1600X900 בלבד והמסך מבריק. :-\

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה אם מסך מבריק, רוב הזמן היה לי תאורה נמוכה יחסית ואני לא יעבוד איתו בחוץ.

יש לי אפשרות לקחת אותו עם מסך:

15.6 inch Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife

מה עדיף לדעתך?

פורסם

קשה לומר. זו שוב הבחירה בין שטח עבודה לגודל טקסט נוח לקריאה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לך!

אם היו לך עוד המלצות לניידים עד 1200$ אני השמח לשמוע.

פורסם

טוב תודה לך!

אם היו לך עוד המלצות לניידים עד 1200$ אני השמח לשמוע.

התוכנות האלו ידועות כמפלצות משאבים, וזוללות סוללה. האם אתה חייב מחשב נייד? לתוכנות האלו אני ממליץ מחשב נייח מרובע ליבות עדיף.

פורסם
  • מחבר

האם אתה חייב מחשב נייד?

כן יש המון זמן לא מנוצל במסגרת העבודה שלי (אבטחה) שאני יכול להקדיש ללימודים מה גם שזה יעזור לי

להיות יותר בבית של החברה (היה לי קשה לראות אותה כי הייתי תקוע בבית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים