עבור לתוכן

אם כונן HD תקול יכול ליצור הודעה כחולה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני חדש בפורום זה,ואני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה.

אז ככה,יש לי בעיה במחשב,המחשב לא מצליח להשאר דולק ברצף יותר מ3 ימים,אחרי 3 ימים הוא מעלה הודעת שגיאה כחולה.

אחרי שפירשתי תהודעה באמצעות התוכנה של קריאת קבצי DMP,מסתבר שהבעיה היא בקובץ של GV800 שזה הכרטיס\קובץ של המצלמות אבטחה שמחובר למחשב שלי.

התוכנה עובדת מעולה במחשב ללא בעיה כלל,והכול נפלא פרט לזה שהמחשב לא מצליח להשאר דלוק יותר 3 ימים.

בדקתי כמעט הכול אף על פי שאין קשר,בדקתי תכרטיס מסך,בדקתי תחום של המעבד,בדקתי תכונן קשיח עם התכונה שעולה בדוס.

אז שאלתי היא:האם יש מצב שהכונן הקשיח שלי לא תקין והתוכנה שבודקת לא עלתה על זה,ומה שקורה שהתכונה של מצלמות האבטחה יוצרת סרטונים, והוא יוצר ביום למעלה מ3-2 גיגה ,וזה מה שיוצר לי תבעיה?

הכונן הקשיח שלי 250 גיגה,והוא בשימוש שנתיים.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

יותר סביר שזו התוכנה/דרייברים של הרכיב או לכיוון של הדרייברים של החיבור למחשב (אם הוא USB)..

אני מעביר כרגע לפורום תוכנה. במידה ויפסלו אפשרויות אחרות אז הדיון יוחזר לכאן על ידי מנהל פורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מחובר ביציאת pci וממנה יוצאים בננות למצלמה.

פורסם

חבל שלא המשכת את זה בדיון הזה.

בכל מקרה מכיוון שהעיב נובאת בעיקר מהדרייבר של הכרטיס מצלמות שלך שווה לבדוק אם יש לו דרייבר מעודכן או בעיה ידועה של התנגשות עם חומרה מסויימת.

על הדרך בדיקה של הדיסק הקשיח לא תזיג אם יש לך עוד זמן פנוי. :)

פורסם
  • מחבר

הגירסה שלי היא הכי מעודכנת,ואם יש התנגשות למה זה לוקח 3 ימים?ואם יש התנגשות,ולמה הודעה כחולה ולא סתם "לסגור תתוכנית".

פורסם

להודעה הכחולה שלך קוראים BSOD והיא מתרחשת בגלל שהבעיה היא ברמה הנמוכה של הגישה לחומרה.

התנגשות יכולה להיות לא בהכרח ישר בהפעלה אלא כאשר "טריגר" כלשהו נכנס לתמונה.

אם תוכל להבין מכל המקרים האלו מה קרה במחשב כל פעם שהופיע לך BSOD אולי אפשר יהיה להבין מה מקור הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי פחות או יותר את מה שרשמת,השאלה שאני לא עושה שום דבר מיוחד,תמיד אני רק גולש באינטרנט וזהו,אני לא משחק במשחקים במחשב,רק אינטרנט ומערכת אבטחה.

השאלה כציד אני יכול לעלות על הבעיה שעלתה.?איפה ואת מה להתחיל לבדוק?

פורסם

לך אולי זה נראה רגיל (ואין פה שום קשר למשחקים) אבל בכל זאת יכול להיות שיש אירוע כלשהו שמפעיל את זה.

פורסם
  • מחבר

כן השאלה איך אני בודק מה זה?!

פורסם

תעקוב אחרי רצף הפעולות שלך/תבדוק ב event log.

פורסם

בתור התחלה אולי כדאי שתעלה לפה תמונה של המסך הכחול המדובר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים