עבור לתוכן

מבקש המלצות נייד לסטודנט HP dv6 1230 מול Acer Aspire 5738

Featured Replies

פורסם

אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- hp pavilion dv6

לי לפחות ( גילוי נאות- אני לא כל כך מבין במחשבים ולכן אני פה בפורום... ) המפרטים נראים די דומים, ולכן אני לא יודע איזה מחשב טוב יותר. בנוסף- דברים כמו אמינות החברה וסוג האחריות חשובים לי מאוד: איזה חברה טובה יותר ובעלת מעבדה טובה יותר? ACER פחות מוכרים לי מ- HP , אבל אולי יותר טובים בניידים? או שלא? האם יש באותו תקציב דגם או מחשב טובים יותר?

פורסם
  • מחבר

מישהו? עזרה בבקשה? זה חשוב... :-\

פורסם

אה, לא, כי פשוט אני בטוח שכולם נכנסים לדיון שלך, ואומרים "אה, זה לא חשוב", ולא עונים, גם אם יש להם מה לומר.

ובכל זאת, נא לא להקפיץ דיונים לפני 24 שעות. זה בניגוד לחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ... תעזרו לצדיק!!

פורסם
  • מחבר

...

פורסם

לאייסר יש יותר זכרון ובמהירות יותר גבוהה DDR3 1066 לעומת DDR2 800 (המהירות די שולית אבל עוד 2GB זכרון זה לא רע)

וההארד דיסק שלו יותר גדול 320 לעומת 250 של הHP.

לגבי כרטיסי המסך, של HP מעט יותר טוב אבל משניהם אל תצפה לניסים ונפלאות, הם יריצו לך משחקים ברמה בינונית-נמוכה.

שמעתי שמועות לגבי איכות ההרכבה של ACER שהיא לא משהו אבל זה רק שמועות ולי אין נסיון אישי איתם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אני ראיתי את ה- acer ואישית "נדלקתי" עליו כי העיצוב שלו פשוט מדליק, המסך מרשים והמקלדת הייתה נוחה. הטאצ'פאד ( ה"עכבר" של המחשב ) לא זז כל כך טוב, אבל אני חושב שזה בגלל שזה היה מתצוגה. אם מישהו יודע על בעיות במחשב הוא מוזמן... מה זאת אומרת בעיות בהרכבה? חלקים לא איכותיים? דרך אגב, ראיתי באותו חנות את ה- HP DV6 שמתחרה עם ה- acer והוא גם מרשים, אבל נראה כבד ומסורבל יותר, וגם היה ממש אבח ממש חם... אני פשוט לא יודע כמה אפשר להסיק ממחשבים מתצוגה, כי ה- acer היה ממש מאוורר ונעים.. חוץ מזה- יש למישהו מידע על איכות האחריות של ה- acer ?

פורסם

כמו שאמרתי..זה רק שמועות ששמעתי בחצי אוזן, אני לא יודע עד כמה הדבר נכון אם בכלל.

לכל החברות יש דגמים שאיכות בנייתם מוטלת בספק.

אם האייסר ניראה לך אז לך עליו.

לגבי השירות של אייסר, תצטרך לחכות שמישהו עם מחשב אייסר יספק לך תשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים