פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים שלוםכל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל.ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית.חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה.תודה לעוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים לא הצלחתי למצוא אנשים עם בעיה דומה.מה שבדרך כלל גורם לתקיעות כאלה זה כשתוכנה מנסה לגשת לדיסק הקשיח ולוקח לו זמן להתחיל להסתובב או שהרבה תוכנות ניגשות בו זמנית ולוקח הרבה זמן לקבל תשובה. אז המחשב קופא עד שהוא מקבל את הנתונים מהדיסק.אני מציע שתפעיל את http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645.aspxProcess monitorהיום לפני חצות ותראה אם יש הרבה פעילות ומי גורם לה.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר לא כיוונתי שום דבר שיתבצע בשעה הזאת.אני מחכה לחצות, אני אבדוק עם process monitor כמו שהציעו.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר גיליתי בעזרת process monitor קובץ שהמחשב מנסה לקרוא בזמן המתאים.הקובץ הוא wfpdiag.etl. מחיפוש בגוגל מתברר שהקובץ הזה קשור לתקשורת והפיירוול של הוינדוס ואחרים נתקלו בפעילות דיסק קשיח ממושכת עם הקובץ הזה. הפיירוול של הוינדוס מבוטל אצלי.עדיין לא גיליתי מה בדיוק משתמש בקובץ.הערה: יש שימוש בקובץ הזה גם בזמנים אחרים שבהם אין תקיעה.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים ב-7 יש כל מני גאג'טים (איך רושמים את זה בעברית?) שמציגים חדשות ומידע על הבורסה ומזג האוויר. אולי הם מנסים להסתנכרן בו זמנית בשעה הזאת ותוקעים את המחשב. הבעיה יכולה להיות קשורה גם ל-Windows Update.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אם אני לא טועה מי שאחראי על השעה בווינדוס זה הביוס.תנסה,לא נראה לי שיש לך כל כך הרבה להפסיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.