פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים או קיי אז ככההמעבד שלי הוא במנוחה 48במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55והמתח הוא 1.875....היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכללהאם בטמפרטורות טובות יחסית להכל?אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה...כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככהוזהו בעיקרון...וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים טמפ' לא בשמים אבל לא סבירה,תדאג לסרקולציה מתאימה ולקירור החלקים "החמים"המחשב יכול לחיות ככה הרבה זמן,אבל זה לא בריא וזה יכול להשפיע על הביצועים
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מחבר טמפ' לא בשמים אבל לא סבירה,תדאג לסרקולציה מתאימה ולקירור החלקים "החמים"המחשב יכול לחיות ככה הרבה זמן,אבל זה לא בריא וזה יכול להשפיע על הביצועיםהמארז שלי מקורר היטב מאוד אני עוד לא ראיתי מישהו שהמארז שלו הוא 26....(לא משוויץ או משהו פשוט לא ראיתי)
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים או קיי אז ככההמעבד שלי הוא במנוחה 48במאמץ 59... ושאני משחק אז אני בודק והוא 54-55והמתח הוא 1.875....היה על 1.9 אבל אמרו לי שזה לא טוב בכללהאם בטמפרטורות טובות יחסית להכל?אם זה לא טוב מה בדיוק לא בסדר פה...כמה זמן המחשב יוכל ל"חיות" ככהוזהו בעיקרון...וכמובן אם משהו על מה המעלות צריכות להיות במתח שלי ובמצב שלי....סביר לגמרי.
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים 26 מעלות זאת טמרטורה טובה (אצלי 27) אבל היא לא תמיד תשאיר את כל החלקים קרים מספיק.תדאג שהמאווררים שבדלת יכוונו בדיוק אל המעבד והצ'יפסטסך הכל הטמפרטורה גבוהה בעיקר בגלל המתח ככה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלהוריד מתח...
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים עדיין הטמפ' של המעבד שלך גבוהות ביחס למתח בוא הוא נמצא, במתח כזה אתה אמור להיות על טמפ' של 45 ופחות.
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מחבר עדיין הטמפ' של המעבד שלך גבוהות ביחס למתח בוא הוא נמצא, במתח כזה אתה אמור להיות על טמפ' של 45 ופחות.אתה מתכוון למנוחה אני "מניח"(בטוח) כי זה על 48-49 במנוחה... אז מה אני יכול לעשות הרי המארז מאורר ה-י-ט-ב!!!!!!!אז מה יש לעשות להוריד במטח עושה בעיות אתם אומרים להוריד באוברקלוק?
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מחבר אתה צריך מאוורר יותר חזק למעבדיותר חזק מהווקלנו 9????????????????!#@$$$$$$$$אז מה יעני אתה אומר שסתם זרקתי 120 שקל ואני צריך ל"בזבז" עוד 180 שקל...
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים יותר חזק מהווקלנו 9????????????????!#@$$$$$$$$אז מה יעני אתה אומר שסתם זרקתי 120 שקל ואני צריך ל"בזבז" עוד 180 שקל... הוולקנו9 הוא קירור מצויין ואני לא מבין למה אתה מקבל איתו טמפ' גבוהות יחסית..אני זוכר שבהתחלה הטמפ' שלך היו נמוכות..
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים מחבר הוולקנו9 הוא קירור מצויין ואני לא מבין למה אתה מקבל איתו טמפ' גבוהות יחסית..אני זוכר שבהתחלה הטמפ' שלך היו נמוכות..בלי אוברקלוק המעבד הוא 41......
פורסם 2003 בספטמבר 522 שנים בלי אוברקלוק המעבד הוא 41......אז זה בסדרתנסה על מתח של 1.85V ותראה מה הקפיצה של הטמפרטורות במתח הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.