עבור לתוכן

חיבור המחשב לטלוויזיה בחיבור HDMI - בעיה עם תצוגת מסך מלא במסך המשני

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפושים נרחבים כאן בפורום ובכלל ברשת התייאשתי :(

הבעיה שלי היא כזאת,

יש לי מערכת הפעלה WINXP-SP2

רכשתי השבוע כ. מסך מדגם Leadtek - Winfast PX9500 GT

בעל 3 יציאות - VGA, DVI ו-HDMI

חיברתי את המסך מחשב שלי (LG L1972H) ליציאת הDVI (עם כבל של DVI כמובן) ואת מסך הטלוויזיה (Toshiba regza AV3500 , 32 אינץ') ליציאת ה-HDMI (עם כבל HDMI כמובן).

אני מצליח להגיע למצב שאני רואה מסך כפול (CLONE MODE) זה בעיקרון המצב היחיד שהמאפיינים של כ.המסך נותנים לי לעבור אליו ולא ברור לי למה אין לי SPAN, DUALVIEW וכו... ולא היה אכפת לי אבל הבעיה היא שאני לא יכול להגיע למצב שתמיד עבדתי איתו שמבצע לי סוג של ZOOM על הוידאו שמוצג למסך המשני שזה הטלוויזיה שלי.

מה שקורה שאני צריך להגדיל את החלון של נגן הוידאו למסך מלא כדי שאראה ככה גם על הטלוויזיה, ממש מרגיז ודי מייאש אותי כבר.

במחשב אני עובד עם רזולוציה של 1024X1280 שזה המקסימום שאני יכול משום מה ואני יודע שגם הכ.מסך וגם המסך שלי יכולים יותר אבל הוא לא נותן לי את האופציה מעבר לזה וזה גם לא ברור לי למה.

אני עובד עם דרייבר בגרסה 182.42 שהגיע בדיסק עם הכ.מסך (באתר של LEADTEK משום מה יש דרייבר ישן יותר).

ניסיתי להוריד ולהתקין דרייבר חדש יותר מהאתר של NVIDIA אבל אחרי ההתקנה ברגע שניסיתי להיכנס להגדרות של הכ.מסך כל המחשב השתגע לי ונסגר לי הEXPLORER כל פעם עד שפשוט הסרתי את הדרייבר הזה וחזרתי למקורי מהדיסק.

יש למישהו רעיונות איך פותרים את בעיית הניגון וידאו במצב מסך מלא על המסך המשני (TV) ??

או איזשהם תובנות לגבי הבעיות המוזרות עם הגבלת הרזולוציה או למה אין DUAL VIEW ו-SPAN MODE וכו.. ?

תודה מראש לכולם וחג שמח

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

הסרתי את הדרייבר לגמרי מהמערכת וביצעתי ניקוי קטן של הרגיסטרי עם CCLEANER , ביצעתי אתחול והתקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA - 190.62 והכל עבר דיי חלק עד שניסיתי לעשות CLONE (שוב זה המצב שיחידי שהוצע לי) ואז קיבלתי שגיאה והNVIEW התרסק לי.

חזרתי על הפעולות (הסרה מסודרת והתקנה) והתקנתי דרייבר ישן יותר מהאתר של LEADTEK 177.79 ושוב אותה בעיה (NVIEW מתרסק בעת נסיון CLONE ושוב זו האופציה היחידה).

אחרי שהתיאשתי כבר החזרתי את הדרייבר המקורי שהגיע עם הדיסק 180.42 ושוב חזרה אותה הבעיה שלא קרתה לי בעבר.

הפעם פשוט ביצעתי עוד אתחול ונראה שהכל הסתדר ואפילו נוספה האפשרות לעשות DUALVIEW שזה גם סוג של פיתרון הבעיה שלי.

אבל...הקטע שפשוט מרגיז אותי זה שלא ניתן לבצע מצב VIDEO ZOOM למסך המשני וזה תמיד עבד, יכול להיות שבגלל שזה מחובר עם HDMI אז זה בלתי אפשרי בכלל ??

אשמח לחוות דעת בנושא.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים