עבור לתוכן

I7 Gulftown - הסיבה למה לא לקפוץ על I5 1156

Featured Replies

פורסם

רק צריך את הקשרים הנכונים בחברת אינטל...

אוקי ,אמא של חבר שלי עובדת בתפקיד מאוד בכיר באינטל ישראל .

ובפעם האחרונה שבדקתי ,לא הוא ובטח שלא אני קיבלנו מעבדים כל כך מוקדם .(למרות שקבלתי כמה הנחות בעבר ).

פורסם

זה שהיא עובדת שם לא אומר שהיא צריכה לקבל דברים כאלה ולא יהיה לה מה לעשות איתם ...

יש ברחבי העולם כמה הייפרים , שמקבלים את הציוד הזה עוד לפני ששמו עליו מפזר חום , והם עושים את העבודה שלהם בצורה טובה מאוד והיא ליצור הייפ סביב מוצר , זאת פונצקיה של יחסי ציבור , זאת פונקציה של קידום , יצירת ציפיה מהלקוחות ויצירת טאראראם תקשורתי סביב אותו יצרן/מוצר .

אתה לא כזה , אני לא כזה , כל מי שאתה מכיר הוא לא כזה .

כסף כאן הוא לא פונקציה , אלא השם שלך , והיכולות שלך . KINGPIN הוא אחד מ"הם" , גם SHAMINO , יש עוד כמה משתמשים בודדים בXS שהם גם כאלה , יש כמה בטאיוואן , יפן , ברחבי אירופה גם לא חסר , אני משאר שיש קמצוץ אוברקלוקרים חולי נפש שיום אחד דופקים להם DHL על הדלת , ונותנים להם חבילה תמורת חתימה , ושם זה נגמר .

פורסם
  • מחבר

הנקודה העיקרית שלי פה היא שאם מישהו הולך לקפוץ מדרגה אז שלפחות יעשה אותה בצורה הנכונה . סוקט 1366 הולך להיות צעד "חכם" מבחינת מי שרוצה לרכוש מערכת חדשה כי השדרוגים העתידיים לבוא יהיו בנוגע אליו ... ואין שום אופק מזהיר לגבי 1156.

ה-6 ליבות זו אחת הדוגמאות , מה עם USB 3 ו- SATAIII על לוחות X58...

בכלליות אני חושב שאין צורך במעבר כזה למי שיש מערכת מבוססת Qxxxx \ E8/7xxx , אבל אם כבר אז כבר...

פורסם

על איזה צורה נכונה אתה מדבר?

מעבד שלפי מה שאומרים כאן המחיר ההתחלתי שלו הוא 1000$ בחו"ל, אני אפילו לא רוצה לדעת כמה יעלה בארץ (כי זה יהיה מפחיד לחשוב רק על סכום כזה חח ;) )

לוחות X58 נורמאלים לא תמצא היום בפחות מ 1200 ש"ח, וזכרונות בטריפל-צ'אנל שגם יקרים..

כל העסק הזה לא משתלם אם אתה משתמש "רגיל"..

תאמין לי ש 90% אם לא יותר ממי שקנה i7 בארץ זה רק בגלל השם + כיס מנופח.. 90% מהם לא באמת צריכים את הכוח עיבוד המטורף הזה

USB3 עדיין לא יצא, ותאמין לי שכשייצא, יצאו גם לוחות תומכים בכל התושבות (שיהיו "חיות" באותו זמן) - לא רק 1366

ו SATA3.. כרגע גם לא משתמשים אבל ברגע שייצא ויהיה הסטנדרט החדש אז כנ"ל, יצאו לוחות תומכים בכל התושבות

אהה ואם חשבת שאינטל תזנח את 1156 אתה טועה, זה נכון ייצאו (בעתיד) מעבדים חדשים ל 1366 אבל תעשה לי טובה אתה באמת חושב שהיא תזניח סוקט וצ'יפסט חדשים שהיא רק שחררה..? :nono:

פורסם

עד שאנשים יצטרכו לשדרג את I5 750 שלהם (לא לפני 2011-2012) אני בטוח שיהיו מעבדים חדשים לתושבת 1156, ככה שאין להם מה לדאוג.

פורסם

עד שאנשים יצטרכו לשדרג את I5 750 שלהם (לא לפני 2011-2012) אני בטוח שיהיו מעבדים חדשים לתושבת 1156, ככה שאין להם מה לדאוג.

:xyxthumbs:

לאף אחד אין מה לדאוג 1156 עם העתיד עוד לפניה.. מה עוד שלא נראה לי שצריך שום סיבה לשדרג I5 ב4 שנים הקרובות כי זה גם ככה כולכך לא מנוצל ואובר רייטד..

פורסם

איך אתה יכול להיות כל כך בטוח שהעתיד צופן משהו ל 1156? אולי ה I3 יהיה סופה של ה 1156 ובזאת ייגמר הסיפור של התושבת הזאת? כרגע לא ניתן לדעת מה יקרה בעתיד, מה שבטוח שבמעבר ל 22NM אנחנו כנראה צפויים עוד פעם לקבל סוקט חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים