פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים יש לי בעיה בצפייה בסרטים באיכות טובה, למשל hd במסך מלא.ביוטיוב ובמדיה פלייר יש מן כזה פס לרוחב כל המסך שפשוט חותך את התמונה כשיש תזוזה על המסך או שהתמונה זזה..דברים שאני מפעיל במדיה פלייר עם בעיה עובדים עם bsplayer אבל זה מעצבן כי זה קורה גם לא רק בhd וגם בדברים שאני רואה במדיה פלייר.מה הבעיה?
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר multicoreאיפה אני מגדיר ועל מה אני מגדיר? (VISTA/ כרטיס מסך HD4870 עם ATI CATALYST)Gimelכנ"ל
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים לשונית troubleshoot ב advanced settings כשאתה נכנס ל display settings.תעדכן את הדרייבר שלך על הדרך.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר אני לא מוצא את זה... יש לי בצד ימין למעלה בGRAPIHC עם אפשרויות בחירה ובצד ימין OPTIONS
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר הורדתי את החבילה המלאה של דרייברים וCATLYST..להתקין ישר או קודם להסיר את הישנים?עוד משהו.. יכול להיות שזה בגלל שהמסך שלי 60HZ?
פורסם 2009 בספטמבר 2816 שנים מחבר ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ועדיין אותה בעיה...אם זה לא המסך ולא הדרייברים אז זה כנראה בעיה במדיה פלייר (כי בBS זה עובד טוב) או בקודקים לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.