פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים חיפשתי אחרי התוכנה הזאתי ופשוט אני לא מוצא MSN MESSENGER .איפה אפשר למצוא את התוכנה הזאתי ??כי אני רוצה להוריד אותבה ואני לא מוצא .
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים אתה אמיתי?וכדי שהתגובה הזאת לא תהיה לגמרי לא מועילה: היום זה כבר לא MSN MESSENGER אלא WINDOWS LIVE MESSENGER (*אהמ*רמז)
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר עם ה WINDOWS LIVE MESSENGER סתדרתי אבל אני לא מסתדר עם ה YAHOO MESSENGER לא למחשב לטלפון שהוא נוקיה נ95 NOKIA N95
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר כן אבל התוכנות האלו עובדות על ה NOKIA N95 ?עובדות בישראל ?חינמיוות כאילו אם אתקשר למישהו מהתוכנות האלו אני צריך לשלם כספ ?אין אפשרות להתקין SKYPE על ה NOKIA N95 ?נכון ?
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים FRING חינמית לגמריי, אני משתמש בה והיא יחסית פשוטה ונוחהלגביי Nimbuzz אני לא בטוח אם היא חינמיתבכל אופן השימוש בהן הוא חינמי, רק תגדיר הגדרות רשת ומשתמש.ויש סקייפ לN95, תוכנות צד שלישי כמו iSkoot החינמיאגב התוכנות האלה כוללות את כל מכשירי נוקיה מסדרת S60V3 בעלי מערכת הפעלה סימביאן 9.1 עד 9.3דבר שאני אני מרגיש חייב לציין פה, אני מקווה שיש לך חבילת אינטרנט או דרך גלישה שלא תעלה לך יותר מדיי.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים גם פרינג וגם nimbuzz כוללת את פרוטוקול סקייפ. פשוט הממשק של פרינג זוועתי. ושתיהן חינמיות.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים קראת את חמשת התגובות האחרונות בת'ראד שלך בכלל ?אין לסקייפ יישום יעודי למכשיר שלך , תשתמש או בפרינג או בנימביז , הם תומכים בשירות של סקייפ .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.